G 203 sanki 200 tl yi gecmicem indirim varken şuan bi sistem de toplama calisiyorumdaRazer Viper.
Razer hoşuna gitmezse Corsair Harpoon öneririm.
Ben G203'te kullandım o da iyidir, ama şuan Corsair kullanıyorum ve bu daha iyi geldi bana.G 203 sanki 200 TL yi gecmicem indirim varken şuan bi sistem de toplama calisiyorumda
Harpoon un uçları pek beğenemedim bide bir tik rgb si olsun istiyorumBen G203'te kullandım o da iyidir, ama şuan Corsair kullanıyorum ve bu daha iyi geldi bana.
Neden kiG203 falan tercih etmemelisin, Viper Mini al fiyatı çok iyi.
Hangi yerden netten mi mediamarktanmi@alperenn01adana Ben G203 kullanıyorum. Seninde almanı tavsiye ederim ama bir hafta bekle indirimler 27 kasımda.
En ucuz nerdeyse...Hangi yerden netten mi mediamarktanmi
Viper Mini daha iyi ve şu anki fiyatı çok iyi çünkü.Neden ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi yerden netten mi mediamarktanmi
şu an 150TL'ye itopyada var. Sizce daha iner mi ? Beklenir mi yani ?@alperenn01adana Ben G203 kullanıyorum. Seninde almanı tavsiye ederim ama bir hafta bekle indirimler 27 kasımda.
o 102 g203 itopyada yoktuşu an 150TL'ye itopyada var. Sizce daha iner mi ? Beklenir mi yani ?
Bi farkı yok diye biliyorum. Ne farkı var ?Yalniz
o 102 g203 itopyada yoktu
102 de çift tıklama sorunu olabilir sen yinede g203 ü al ne olur ne almaz mediamarkt ra oda 160 tl sen bilirsin yinedeBi farkı yok diye biliyorum. Ne farkı var ?