xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,056
Asıl marifet tavuğun arkasında. Saygı duruşu yapmak lazım bu kadar insanların beslenmesi için azap ızdırap çektikleri için.Asıl vitamin kabuğunda
Asıl marifet tavuğun arkasında. Saygı duruşu yapmak lazım bu kadar insanların beslenmesi için azap ızdırap çektikleri için.Asıl vitamin kabuğunda
bende tam tersi beyazını asla haşlanmış yiyememBeyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu
Kanka espri yapıyorsan gülelim de tavsiyeyse pas geçiyorum çiğ yumurta içmekle protein falan artmıyor sadece salmonella riski artıyor ben spor yapıyorum survivor denemesi değilTavuk yumurtladığı gibi kırıp içmelisin asıl protein istiyorsan.
beyazı jöle gibi löp diye gidiyor tuzlayınca hafiften akıyo ama sarısı ağızda kuru bi tat bırakıyo su olmadan zor yutuyorumbende tam tersi beyazını asla haşlanmış yiyemem
Farklı şekilde denedin mi omlet veya rafadan şekilde haşlamaBeyler ben bu yumurtanın sarısını haşlanmış olunca hiç yiyemiyorum spordan önce 2 tane yiyorum sadece beyazını yanına tuzsuz peynir domates fln gömüyorum beyazını sadece yesem sorun olur mu
1 çay kasıgı tereyağ atıp 2 tane kırsam olur herhalde