Neler Yeni

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

Abdullah021

80+ Bronze
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım

ÇEKİRGE

80+ Bronze
Bilmem üşütmüş olabilir misin acaba? Ama kesin yargı vermeyeyim. Yarın doktor söyler zaten.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Bağırsaklarında sorun olabilir, aşırı gaz sıkışması olabilir, gazlı içeceklerden veya yoğurt vb şeylerden.Veya midende problem varsa o sindirim sisteminin düzgün çalışmasını engelleyebilir dolayısıyla karın ağrısı yapabilir,hassas(huzursuz) bağırsak sendromu da olabilir.En mantıklısı doktorun iyice bakması.Geçmiş olsun

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Doktora gideceksin her şey olabilir. Ultrason vs yapılmadan kimse bilemez

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
yanlış bir şey yedin mi bozuk yiyecek veya çok karışık yemek yedin mi

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

HoYeon Jung

80+ Gold
Dostum internette araştırırsan kanser olduğun bile ortaya çıkabilir. En iyisi yarın doktora git.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Apandisitin patlamış olabilir. Meyveleri çekirdeğiyle mi yiyorsun ?
Apandisitin vücuttan alınması herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmez. Apandisit patlarsa içinde bulunan zehir vücuttaki diğer organlara zarar verebilir. Genellikle yaşlı ve çocuklarda apandisit patlaması yüzde 50 oranla ölümle sonuçlanır.

bu denir mi yav

cemtastan2301

80+ Gold
Apandisitin vücuttan alınması herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmez. Apandisit patlarsa içinde bulunan zehir vücuttaki diğer organlara zarar verebilir. Genellikle yaşlı ve çocuklarda apandisit patlaması yüzde 50 oranla ölümle sonuçlanır.

bu denir mi yav
Ben de yeni öğrendim bunu. :D

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ağrım o kadar şiddetli değil sadece yatarken sıkıntı yok yürürken kığırdarken o ağrı tam göbek bölgesinde hissediliyor
Muhtemelen basit bir hastalık. Bana çok sık oluyordu. Özellikle futbol oynarken gece 11de duş alıp saçımı kurutmadan çıkıyordum soyunma odasından. Rüzgar yersem öyle oluyordu. Soğuk algınlığıdır muhtemelen, telaşlanma ama doktora git.

Aware

80+ Silver
2-3 ay önce yaşadım baya kötü olay en iyi ihtimal gaz sıkışması kayısı falan ye en kötü apandistin patlamıştır (aklına kötü getirme )
bir şekilde gazını çıkar (en iyi ihtimal )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom