Neler Yeni

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

TamerKs

80+ Silver
Ağrım o kadar şiddetli değil sadece yatarken sıkıntı yok yürürken kığırdarken o ağrı tam göbek bölgesinde hissediliyor
Bende de var ya, ama 5 saat boyunca paten sürdüğüm içindir. Her yerim ağrıyor ama özellikle karnım çok ağırıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Apandisitin vücuttan alınması herhangi bir sağlık sorunu teşkil etmez. Apandisit patlarsa içinde bulunan zehir vücuttaki diğer organlara zarar verebilir. Genellikle yaşlı ve çocuklarda apandisit patlaması yüzde 50 oranla ölümle sonuçlanır.

bu denir mi yav
Hocam valla karın ağrısı ve oturunca ağrıması hayra alamet değil

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
geçmiş olsun inş iyileşirsin benimde geçen karnım ağrıyodu geçmiyodu sıvıda bol tüketiyordum doktor bi ilaç verdi düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Yoğurt veya türevi bir şey ye. Kusabiliyorsan kus.
Bozuk bir gıda yediysen ağrı yapar.

Veya üşüttün.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
FMF Hastalığın veya taşıyıcılığın var mı

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Babamda doktor korkmasın dedi sıcak su torbası koy

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aa hiç aklıma gelmedi bak. Dayanamazsa acile gitmeli kesinlikle
Hocam patlasa yerinde duramaz ama rahatsızlık geçmezse ve sağ bölgede bastırınca ağrı oluyorsa apandisitin habercisi diye biliyorum.

Abdullah021

80+ Bronze

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Allah razı olsun denerim birazdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ tarafıma bastırıyorum ama az bir ağrı var şiddetli değil
Doktorun varsa bir danış.
Ben tıp okuyorum lakin daha hazırlıktayım ama babam yıllar önce dayanılmaz karın ağrısı ile eve gelmişti ve gittikçe ağrı artmıştı,
Yerinden kalkamayacak duruma gelmişti hastaneye yetiştirdik operasyon ile alındı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom