Neler Yeni

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Doktorun varsa bir danış.
Ben tıp okuyorum lakin daha hazırlıktayım ama babam yıllar önce dayanılmaz karın ağrısı ile eve gelmişti ve gittikçe ağrı artmıştı,
Yerinden kalkamayacak duruma gelmişti hastaneye yetiştirdik operasyon ile alındı.
Evet hocam ama bazılarında gizli de olabiliyor. Bize bunun sebelleri vs öğretilmedi açıkçası kesin yönlendiremiyorm.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
gaz sıkışması
göbek fıtığı
üşütmeden kaynaklı ağrı
ağrı sağ tarafta ise apandistin patlamış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Apandisitin patlamış olabilir. Meyveleri çekirdeğiyle mi yiyorsun ?
Bi saniye...

Ben karpuzu çekirdekleriyle beraber yiyorum o.O2o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence üşütmüş olabilirsin ama kesin karara doktor varır.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ağrı uzun süre boyunca devam ediyorsa ve hiç kesilmeden sürekli şiddetlenerek artıyorsa apandisit olabilir belki de. Operasyonla alınması gerekir. Ama ağrı bazen durup bazen şiddetleniyorsa genelde gaz ağrısıdır. Kesinlikle bir doktora görünün bence.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hocam kuzenimde yakın zamanda aynı sıkıntıyı yaşadı. Tuvalete gidiyodu, sıcak çorba içiyodu, karnına sıcak su torbası koydu geçmedi. 2-3 gün ağrı çekti sonra doktora götürdüler. Doktor muayeneden hemen sonra ameliyata aldı meğersem apandisit ağrısıymış. Çok geçmeden doktora görün bunun şakası olmaz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
misfit
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
Yüksek ihtimal tuvaletini tuttuğun için gaz sıkışması olmuştur. Ağrısı yüzünden yerinde duramıyorsun. Yarına kadar geçmezse doktora gitmeni tavsiye ederim. Apandist'de olabilir.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ki eğer apandisitten kaynaklanıyorsa ağrı beklemesi sıkıntı yaratabilir, en kısa zamanda gitsin doktora bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Apandisit ağrısı sadece karın ağrısı yapmaz. Sağ bacağını oynatamayacak seviyeye gelirsin durmadan ishal olursun. Ben geçirdim biliyorum yani hastanede patladı Allahtan benim ki.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Abdullah021

80+ Bronze
Apandisit ağrısı sadece karın ağrısı yapmaz. Sağ bacağını oynatamayacak seviyeye gelirsin durmadan ishal olursun. Ben geçirdim biliyorum yani hastanede patladı Allahtan benim ki.
Hayır hiç biri bende yok ara sıra oluyor bu ağrı bende

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
dostum burda sana kimse teşhis koyamaz ne desek boş kalır bir hastaneye git güzelce muayne etsinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom