Neler Yeni

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

Abdullah021

80+ Bronze
Apandisit ağrısı sadece karın ağrısı yapmaz. Sağ bacağını oynatamayacak seviyeye gelirsin durmadan ishal olursun. Ben geçirdim biliyorum yani hastanede patladı Allahtan benim ki.
1 2 gün ağrıyor geri geçiyor eski halime dönüyoru

Fordon Greeman

80+ Bronze
Kısa süreli aralıklarla bir süre geçer gibi olup daha sonra tekrar geri geliyor mu ağrı? Eğer öyleyse çok yüksek ihtimal gazdan ötürüdür de, burada kimse doğru bir şey söyleyemez bu durumda. Doktora gidin.

MiFi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
İsmail Gürkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknolojiye dair her şey
Buralarda gözünü korkutma brom uyuyamıcak kadar ağrıyorsa acile git sabahı beklerim diyorsan doktora gidince her şey ortaya çıkar.

Abdullah021

80+ Bronze
Bir süre geçer gibi olup daha sonra tekrar geri geliyor mu ağrı? Eğer öyleyse çok yüksek ihtimal gazdan ötürüdür de, burada kimse doğru bir şey söyleyemez bu durumda. Doktora gidin.
Evet ama tamamen kurtulduğumda geçiyor

Fordon Greeman

80+ Bronze
Tam emin olamayız gerçi doktor olsak dahi görmeden teşhis koymak hatalı olur ki çoğumuz doktor bile değiliz. Tahmin ediyoruz sadece ama bizim tahminlerimiz de yanıltıcı olabilir. Doktora görünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani burada birisi içinizi rahatlatacak bir şey söylese, siz önemsemeseniz yaşadığınız ağrıyı ve doktora görünmeseniz, sıkıntı ciddiyse daha kötü sonuçlar doğurabilir. O yüzden ne sizi rahatlatmamız ne de sizi endişelendirmemiz mantıklı.

Ariseks

80+ Gold
Hocam patlasa yerinde duramaz ama rahatsızlık geçmezse ve sağ bölgede bastırınca ağrı oluyorsa apandisitin habercisi diye biliyorum.
Hocam 4 gün patlak gezdim ilk gün çok acımıyordu sabah oraya bir şey batıyor gibi oldu bende üzerine ağırlığımı verip oyun oynuyordum gece çok ağırdı doktora gittik serum verdiler her gün geceye doğru çok ağrıyordu ve serum verip gönderiyorlardı 4.gün ortası o kadar çok ağrıdıki hiç böyle acı çekmedim galiba üniversiteye gönderdiler sonraki gün aldılar apandisti
Ayrıca konu sahibine : Ama biz doktor değiliz doktora gitmen daha iyi olur)

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Arkadaşlar bende enteresan bir karın ağrısı var doktora gideceğim yarın ama size bir sormak istedim bugün pc başında tuvaletim geldi biraz bekledim oturdum sonra tuvalete gittim biraz sonra hafif hafif karnım ağrımaya başladı sonra bu ağrı git gide artmaya başladı şuan yerimden bile kıpıdasam beni deli ediyor su içiyorum sıvı tüketiyorum anlamadım
karın kasların kendiliğinden çok kasılmaya başlıyorsa apandis ağrısıdır git doktora

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,801
Üyeler
166,083
Son üye
uygar333
Top Bottom