kanka 10 gündür dışarıdan çağırıyorum tat kaybı yok koku var oda gripden diye düşünüyoru ama bilmiyorum zamanında domuz gribide olmuştum normalde gribden başka hasta olamyan adamım :dtat ve koku kaybı varmı
bence doktora gitkanka 10 gündür dışarıdan çağırıyorum tat kaybı yok koku var oda gripden diye düşünüyoru ama bilmiyorum zamanında domuz gribide olmuştum normalde gribden başka hasta olamyan adamım :d
Geçmiş olsun.
Doktora git.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Herkes paranoyak knk korona olsa duramazsın normal griptir o (geçmiş olsun)
SaolunBiz bilemeyiz ama korona belirtisinde baş agrisi ve öksürük var yarın zaten doktora gitcekmissin sana orda bakarlar belki test yaptira bilirler bu arada geçmiş olsun
knk ateşin varmı ateşin yoksa griptir o benimde 2 gündür eklemlerim ağrıyor başım ağrıyor grip olmuşum ilaç verdi belki sende grip olmuşsundurBeyler selam 2 gün önce boğazım ağrımaya başladı sonra ilaç aldım ağrısı gitti ama çok öksürüyodum sonraki gün burnum akmaya ve kafam ağrımaya başladı ve bugünde başım 2 kere ağrıdı çok ağır 2 kere ağrı eksici aldım ve bu akşam gözlerimde rahatsızlanmaya başladı gg mi oldum nefes alma güçlüğüm yok yarın zaten doktora gideceğim
Hastaneye git burada doktor yok.
geçmiş olsunBeyler selam 2 gün önce boğazım ağrımaya başladı sonra ilaç aldım ağrısı gitti ama çok öksürüyodum sonraki gün burnum akmaya ve kafam ağrımaya başladı ve bugünde başım 2 kere ağrıdı çok ağır 2 kere ağrı eksici aldım ve bu akşam gözlerimde rahatsızlanmaya başladı gg mi oldum nefes alma güçlüğüm yok yarın zaten doktora gideceğim