Neler Yeni

Hastalığımın ne olduğunu söylermisiniz?

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşların da dediği gibi doğru olan bir sağlık kuruluşuna giderek bir hekime muayene olmak. İlk izlenim olarak solunum yolu enfeksiyonu gibi duruyor, tabii ki uygun antibiyotik ve diğer ilaçları bir hekim verebilir. Bu sayede çok daha kısa sürede atlatırsın, diğer türlü biraz daha uzun sürebilir. Vücudun ateş seviyesinin artması genel olarak bir enfeksiyonla mücadele halinde olması üzerine, belli sınırı aşmadığı sürece aslında iyi bir şey olarak görülür. Geçmiş olsun...

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
15 yaşındayım tek başıma hastaneye gidemiyorum nedir? 15 yaşında tek başıma hastaneye gidip 3 kanal tedavisi olmuştum. Sağlık şakaya gelmez hele de tedaviyi geciktirmek hiç!

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
BEYLER BENDE BİLİYORUM DOKTARA GİTMEYİ ANCAK AİLEM ÇALIŞIYOR VE GECE 12 GİBİ EVE GELİYORLAR VE BEN 15 YAŞINDAYIM YANİ TEK BAŞIMA GİDEMİYORUM Kİ GELSELER BİLE BENİ DOKTORA GÖTÜRMEZLER
TEK BAŞINA NASIL SAĞLIK OCAĞINA GİDEMİYORSUN 13 YAŞINDAN BERİ GİDİYORUM (üstünlük göstergesi (!) )

Ellsy

80+ Bronze
Merhaba birkaç gündür boğazım ağrıyor ve şişiyor dün uyudum ve gece 2 de kalktım sırtım ve boynum çok ağrıyor zar zor ayakta duruyorum sanki duyularim gitmiş gibi dokunduğum şeyi zar zor algılıyorum doğru düzgün tat alamiyorum koku filan yok çok iğrenç kokuyor her şey ve başım çok ağrıyor doğru düzgün duyamıyorum sabah 7.30 ve 7.33'e art arda iki tane alarm kurdum ve duyamadım bundan dolayı okula gidemedim ve çok sıcağım ama üşüyorum sorunum ne veya bilgisi olan varsa hangi hastalığa yakalandım.
Regl olmussun rahatta kal

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kaan cuvadar
eczaneye git ella hap iste 1 saate turp gibi olursun

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
1710548361905.png

grasdiyas

80+ Silver
15 yaşındayım tek başıma hastaneye gidemiyorum nedir? 15 yaşında tek başıma hastaneye gidip 3 kanal tedavisi olmuştum. Sağlık şakaya gelmez hele de tedaviyi geciktirmek hiç!
nasi la bana sira bile vermiyolardi kimlikteki 2007 yi gorunce boyda 1.93 bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklarinda bi problem varmi agri gibi hissetmiyorum derken uyusukluk gibimi

TahinPekmez

80+ Silver
gecmis olsun, içine cin girmiş

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Corona olmuşsun geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
nasi la bana sira bile vermiyolardi kimlikteki 2007 yi gorunce boyda 1.93 bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklarinda bi problem varmi agri gibi hissetmiyorum derken uyusukluk gibimi
15 yaşında sene 2014tü kankam

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Merhaba birkaç gündür boğazım ağrıyor ve şişiyor dün uyudum ve gece 2 de kalktım sırtım ve boynum çok ağrıyor zar zor ayakta duruyorum sanki duyularim gitmiş gibi dokunduğum şeyi zar zor algılıyorum doğru düzgün tat alamiyorum koku filan yok çok iğrenç kokuyor her şey ve başım çok ağrıyor doğru düzgün duyamıyorum sabah 7.30 ve 7.33'e art arda iki tane alarm kurdum ve duyamadım bundan dolayı okula gidemedim ve çok sıcağım ama üşüyorum sorunum ne veya bilgisi olan varsa hangi hastalığa yakalandım.
Aynı hastalık şuan bendede var ama bende koku ve tat sorunu yok çok şükür, dün titreye titreye üşüdüm

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Deniz TAŞKIN
Hastanede çalışıyorum İnfluenza olmuşsun herkes gibi. Dayak yemiş gibi oluyorsun domuz gribi de diyorlar doktorlar buna enfluvir ilacı yazacaklardır hastaneye gittiğinde geçmiş olsun kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom