Neler Yeni

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

VeloceRR

80+ Bronze
Hocam MHRS uygulamasindan randevu aratın uygun randevu yok dediği zaman talep olustur var ona tiklayin o zaman genelde size randevu cikariyor ama ne zaman geleceği belli olmuyor bildirimin 5 dk zamani oluyo. Ben bulamadigim randevulari talep et diyerek aldim ama sure kisitli ve ne zaman geleceği belli degil
Hocam talep et cıkmıyor, şöyle bir yazı gelıyor.
Aradığınız klinikte alınabilir uygun randevu bulunamamıştır. Randevu aradığınız klinik için kriterlerinizi değiştirerek farklı hastane ya da semt polikliniklerinden tekrar arama yapabilirsiniz. (RND4010)

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Aradığınız klinikte alınabilir uygun randevu bulunamamıştır. Randevu aradığınız klinik için kriterlerinizi değiştirerek farklı hastane ya da semt polikliniklerinden tekrar arama yapabilirsiniz. (RND4010)
Aga talep et olayı E-nabızdan bakınca oluyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Diş randevusu almaya çalışıyorum ama sadece çalışıyorum o kadar almam imkansız.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam kriterleri daralttıgınız zaman talep et cıkıyordu doktoru da secin bir de öyle deneyin

En İyi Cevap
3
Evet baksana yorumlara özele git ücret bas diyor bu kadar kuşbeyinli insan görmedim ben ya yemin ediyorum bu aptallarla aynı dönemde yasadıgım ıcın utanıyorum.
Ulan benım cebımde para var gıdebılrım de özele gidemeyen cebınde parası olmayan hasta cocugu olan insan ne yapacak?
Özelde doktorun yüzünü görmeden cebinden ne kadar para cıkıyoru haberin var mı?
Abi adam herkesin demek istediği şeyi delikanlı gibi söylemiş ödül verceğinize ceza veriyonuz DA modlarına yakıştıramadım.

En İyi Cevap
3
Btw İstanbulda bir arkadaşım vardı o randevuların yenilenme saatini biliyordu ve o 3-5 dakka da alan alıyor diyordu.

VeloceRR

80+ Bronze
Abi adam herkesin demek istediği şeyi delikanlı gibi söylemiş ödül verceğinize ceza veriyonuz DA modlarına yakıştıramadım.
Sırf böyle doğruları söyledigim için 5 uyarım var :) Mod lar okuyup arastırmadan dırek keyfıne uyarı atıyor zaten :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
bi randevu alana kadar şekilden şekile giriyoruz vlla yok şu saatte al yok bu saati bekle yok onu yap yok bunu yap. Hastaneye gidiyoruz 10 kişiden 3 ü suriyeli :kekw:

şahin doğan

80+ Platinum
bi randevu alana kadar şekilden şekile giriyoruz vlla yok şu saatte al yok bu saati bekle yok onu yap yok bunu yap. Hastaneye gidiyoruz 10 kişiden 3 ü suriyeli :kekw:
10 kişiden 3'ü mü? aowengfuwe
Ben gittiğimde 10 kişiden 7'si suriyeli, 6'sı hamile :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom