Neler Yeni

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Çağatay
Bu hastane geçen yıl haberlere bile çıktı. Randevu bulmak imkansıza yakın. 2-3 yıl önce cildiye randevusu bulamamıştım. 6 dan sonra muayene var bekle dediler bekledim. Doktor geldi adam Türkçeyi doğru düzgün bilmiyor. Suriyeli doktor çıktı. İçeriye aynı anda 2-3 hasta giriyor kim ne diyor belirsiz zaten. Genel olarak bu sıkıntı bir çok ilde var zaten. Sigortamız yatıyor ama özelde muayene oluyoruz.

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Arkadaşlar benim rahatsızlığımdan dolayı her ay hastaneye gitmem gerekiyor. 15 yaşımdan beridir bu böyle. 2017 2018 e kadar her ay gidebiliyordum. Şuan 2 3 ayda bir zar zor gidiyorum. İsteyen olursa özelden geçmiş randevuları atarım. Şimdi parasını ver özele git diyen arkadaşlara sesleniyorum ben bu ülkenin vatandaşıyım ve en ağır vergileri ödüyorum buna rağmen bu ülke bana ücretsiz hastane hizmeti sunamayacaksa neden vergi ödüyorum.

VeloceRR

80+ Bronze
Arkadaşlar benim rahatsızlığımdan dolayı her ay hastaneye gitmem gerekiyor. 15 yaşımdan beridir bu böyle. 2017 2018 e kadar her ay gidebiliyordum. Şuan 2 3 ayda bir zar zor gidiyorum. İsteyen olursa özelden geçmiş randevuları atarım. Şimdi parasını ver özele git diyen arkadaşlara sesleniyorum ben bu ülkenin vatandaşıyım ve en ağır vergileri ödüyorum buna rağmen bu ülke bana ücretsiz hastane hizmeti sunamayacaksa neden vergi ödüyorum.

banane kardeşim ister al randevu ister alama sorumlusu ben felen değilim onu %52 kesime söylieceksin burada ağlama o zaman :kekw:
Cevap ver bakalım.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

WhoCares

80+ Gold
Cevap ver bakalım.
sana bu son mesajım dahada yazmaya gerek olmadığını düşünuyorum o ekran görüntüsün koyan sensin o demekki o kesimde göruyorsun kendini o kesime o verenler düşünecek onların gözünde her şey çok güzel o yüzden benim problemim değil ha sen kendine bunu problem olarak göruyursan gerekli maddi yardımı yaparsın arkadaşa oda işini görür

VeloceRR

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
sana bu son mesajım dahada yazmaya gerek olmadığını düşünuyorum o ekran görüntüsün koyan sensin o demekki o kesimde göruyorsun kendini o kesime o verenler düşünecek onların gözünde her şey çok güzel o yüzden benim problemim değil ha sen kendine bunu problem olarak göruyursan gerekli maddi yardımı yaparsın arkadaşa oda işini görür
Ben akp ye hiç oy vermedim birincisi
Özele gidin diyen sensin ikincisi
Adam özele para yetiştiremiorum diyor ben sana diyorum ki bu adam nasıl özele gitsin?
Sende bir gram kapasite yok, Allah senin ömründen alsın sokak hayvanlarına versin oksijen israfı :)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
aynisini yasiyorum randevu almak cok zor istanbuldayim keske eskisi gibi sira olsa 5 de gitsem ayni gun muayene olsam

VeloceRR

80+ Bronze
aynisini yasiyorum randevu almak cok zor istanbuldayim keske eskisi gibi sira olsa 5 de gitsem ayni gun muayene olsam
Bunlar anlamaz dostum 80 yaşındaki dedesini dinleyip hiçbirşeyi sorgulamadan inanmazlar. Bizim insanımız başına o olay gelmeden asla anlamaz

bwNN

80+ Silver
Hocam MHRS uygulamasindan randevu aratın uygun randevu yok dediği zaman talep olustur var ona tiklayin o zaman genelde size randevu cikariyor ama ne zaman geleceği belli olmuyor bildirimin 5 dk zamani oluyo. Ben bulamadigim randevulari talep et diyerek aldim ama sure kisitli ve ne zaman geleceği belli degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,621
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom