kendini bilmen ve seninde bu yüzdelik kesimin içinde olduğunu bilmem benim için ayrı bir mutlulukÜstteki numunelerin yorumlarını görünce Aziz Nesin i saygıyla anıyorum. Alıntıyı görüntüle
kendini bilmen ve seninde bu yüzdelik kesimin içinde olduğunu bilmem benim için ayrı bir mutlulukÜstteki numunelerin yorumlarını görünce Aziz Nesin i saygıyla anıyorum. Alıntıyı görüntüle
Ben Konya da sıkıntı çekmedim dedim . Başka şehirlerde olduğu doğrudur .Kardesim mhrs den kocaeline kbb randevusu almaya calıssana bi sanki yalan söylüyoruz ya sen cekmedin diye kimse cekmiyor mu?
Arkadaşlar benim rahatsızlığımdan dolayı her ay hastaneye gitmem gerekiyor. 15 yaşımdan beridir bu böyle. 2017 2018 e kadar her ay gidebiliyordum. Şuan 2 3 ayda bir zar zor gidiyorum. İsteyen olursa özelden geçmiş randevuları atarım. Şimdi parasını ver özele git diyen arkadaşlara sesleniyorum ben bu ülkenin vatandaşıyım ve en ağır vergileri ödüyorum buna rağmen bu ülke bana ücretsiz hastane hizmeti sunamayacaksa neden vergi ödüyorum.
Cevap ver bakalım.banane kardeşim ister al randevu ister alama sorumlusu ben felen değilim onu %52 kesime söylieceksin burada ağlama o zaman
Olmaz .s.sOuu beybi tanışabilirmiyiz?
sana bu son mesajım dahada yazmaya gerek olmadığını düşünuyorum o ekran görüntüsün koyan sensin o demekki o kesimde göruyorsun kendini o kesime o verenler düşünecek onların gözünde her şey çok güzel o yüzden benim problemim değil ha sen kendine bunu problem olarak göruyursan gerekli maddi yardımı yaparsın arkadaşa oda işini görürCevap ver bakalım.
Ben akp ye hiç oy vermedim birincisisana bu son mesajım dahada yazmaya gerek olmadığını düşünuyorum o ekran görüntüsün koyan sensin o demekki o kesimde göruyorsun kendini o kesime o verenler düşünecek onların gözünde her şey çok güzel o yüzden benim problemim değil ha sen kendine bunu problem olarak göruyursan gerekli maddi yardımı yaparsın arkadaşa oda işini görür
Hangi hastane?Kocaeli
Bunlar anlamaz dostum 80 yaşındaki dedesini dinleyip hiçbirşeyi sorgulamadan inanmazlar. Bizim insanımız başına o olay gelmeden asla anlamazaynisini yasiyorum randevu almak cok zor istanbuldayim keske eskisi gibi sira olsa 5 de gitsem ayni gun muayene olsam