Neler Yeni

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

WhoCares

80+ Gold
Evet baksana yorumlara özele git ücret bas diyor bu kadar kuşbeyinli insan görmedim ben ya yemin ediyorum bu aptallarla aynı dönemde yasadıgım ıcın utanıyorum.
Ulan benım cebımde para var gıdebılrım de özele gidemeyen cebınde parası olmayan hasta cocugu olan insan ne yapacak?
Özelde doktorun yüzünü görmeden cebinden ne kadar para cıkıyoru haberin var mı?
sen ilk önce hitap etmesini öğren

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Haha o neki aralık ortasından beri kbbden sıra bekliyorum. Sadece 1 defa yedeklerden yer açıldı. O da sabah 8de bildirim gelmiş ben 9da gördüm. Ondan beri sıra yok.

VeloceRR

80+ Bronze
banane kardeşim ister al randevu ister alama sorumlusu ben felen değilim onu %52 kesime söylieceksin burada ağlama o zaman :kekw:
coluk cocukla ugrasıyoruz ya yaptıgı yoruma bak, az ötede oyna abicim hadi

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,360
İsim
Berkay BABUCCU
Sabah 7:59 da 15.gün için F5 yapıcaksınız indirim siteleri gibi .ASDASDASDASD 08:00 da 15.gün e yapışacaksınız.ancak öyle alabiliyorsunuz, bir de talep oluşturuyon başkası gitmezse bildirim geliyor şansa nasip kismet.Gelirse 2 rekat şükür namazı da kıldım mı GG easy.

VeloceRR

80+ Bronze
Üstteki numunelerin yorumlarını görünce Aziz Nesin i saygıyla anıyorum.
EX_Bv19WsAEgEUh.jpg

VeloceRR

80+ Bronze
Sabah 7:59 da 15.gün için F5 yapıcaksınız indirim siteleri gibi .ASDASDASDASD 08:00 da 15.gün e yapışacaksınız.ancak öyle alabiliyorsunuz, bir de talep oluşturuyon başkası gitmezse bildirim geliyor şansa nasip kismet.Gelirse 2 rekat şükür namazı da kıldım mı GG easy.
eyv hocam bunu denerim bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an randevu almak zor evet. Ama eskiden harbi sıra çoktu. Biraz falan beklemiyordun. Benim dedem saat 5 te hastaneye gider maksat o günkü muayeneyi olsun.
Yahu kardesım 2 aydır randevu alamıyoruz dıyorum sen dedenden bahsedıyorsun.
Bilsem ki aynı gün muayene olucam sabah gider öğlen muayenemi olurum.
2 aydır bekliyorum diyorum hastalık daha da artıyor 2 ay beklemek mi öğlene kadar beklemek mi daha iyi?
Biraz beynini kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,969
Üyeler
159,080
Son üye
Bwrk11
Top Bottom