sen ilk önce hitap etmesini öğrenEvet baksana yorumlara özele git ücret bas diyor bu kadar kuşbeyinli insan görmedim ben ya yemin ediyorum bu aptallarla aynı dönemde yasadıgım ıcın utanıyorum.
Ulan benım cebımde para var gıdebılrım de özele gidemeyen cebınde parası olmayan hasta cocugu olan insan ne yapacak?
Özelde doktorun yüzünü görmeden cebinden ne kadar para cıkıyoru haberin var mı?
banane kardeşim ister al randevu ister alama sorumlusu ben felen değilim onu %52 kesime söylieceksin burada ağlama o zamanİstediğin kadar raporla senin gibilere az bile yazmışım. Sizin yüzünüzden bu haldeyiz
aynadaki kendinle karıştırma başkalarınıcoluk cocukla ugrasıyoruz ya yaptıgı yoruma bak, az ötede oyna abicim hadi
Dostum sıra için hala 5te gidenler var kiosktan sıra alabilmek içinŞu an randevu almak zor evet. Ama eskiden harbi sıra çoktu. Biraz falan beklemiyordun. Benim dedem saat 5 te hastaneye gider maksat o günkü muayeneyi olsun.
eyv hocam bunu denerim biSabah 7:59 da 15.gün için F5 yapıcaksınız indirim siteleri gibi .ASDASDASDASD 08:00 da 15.gün e yapışacaksınız.ancak öyle alabiliyorsunuz, bir de talep oluşturuyon başkası gitmezse bildirim geliyor şansa nasip kismet.Gelirse 2 rekat şükür namazı da kıldım mı GG easy.
Yahu kardesım 2 aydır randevu alamıyoruz dıyorum sen dedenden bahsedıyorsun.Şu an randevu almak zor evet. Ama eskiden harbi sıra çoktu. Biraz falan beklemiyordun. Benim dedem saat 5 te hastaneye gider maksat o günkü muayeneyi olsun.
Şaka bir yana öyle diyorlar kral internette. 08:00 da 15.gün açılıyor.Bildiğin gibi 15 günlük randevu listesinden seçim yapıyorsun.Böyle bir dene inşallah randevu oluşturabilirsin.eyv hocam bunu denerim bi