Neler Yeni

Hastanede Randevu Yok.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
3-4 aydır süren bi hastalığım var hastaneye gitmem gerek fakat randevu bulamıyorum bir türlü. Randevusuzda hasta almıyormuş doktorlar ne yapacam bilmiyorum. Sadece 1 doktora randevu olmasa neyse göz kontrolü için gidecem randevu yok diş doktoruna gidecem randevu yok kulak burun boğaza gidecem ve evet yine randevu yok. Sonra çıkıp konuşuyorlar sağlık sistemimiz çok iyi diye evet çok iyi 300 odalı hastanemizde max 50 doktor ya vardır ya yoktur madem doktor koymiyacaksan neden bu kadar büyük hastane yaptın ve ben neden randevu bulamıyorum. Evet önceden insanlar hastane kuyruğunda ölüyordu şimdi 1 ay sonra evde ölüyor değişen bişi yok sadece yorulmamış oluyoruz.

Squex

80+ Silver
Devlet hastanelerinde randevu alabilen var mı :D
Bizim Burada Kanuni Sultan Süleyman hastanesi var bir kere bile boş randevu yoktu. Sadece acile gidip baktirabiliyorduk o da 2 saat sıra sürüyor bir kere kolum kirilmisti adamlar bir şey yok diyip yollamislardi ya başka hastaneye gittik alçıya aldılar kolu 1 ay kaldı.
Kısaca devletten randevu bulmak zor özele kalıyor insan

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Devlet hastanelerinde randevu alabilen var mı :D
Bizim Burada Kanuni Sultan Süleyman hastanesi var bir kere bile boş randevu yoktu. Sadece acile gidip baktirabiliyorduk o da 2 saat sıra sürüyor bir kere kolum kirilmisti adamlar bir şey yok diyip yollamislardi ya başka hastaneye gittik alçıya aldılar kolu 1 ay kaldı.
Kısaca devletten randevu bulmak zor özele kalıyor insan
Madem hizmet veremiyecekler vergisini almasınlar o parayla özele gideriz çok sıkıntı

Squex

80+ Silver
Madem hizmet veremiyecekler vergisini almasınlar o parayla özele gideriz çok sıkıntı
Orası öyle genel sağlık sigortası olmuş 107 ya da 150 TL ama hizmet alabiliyor muyuz yok. Dermatologa gitmek istesem devlette imkanı yok 70 TL muaniue ücreti özele gitmek zorunda kalmıştım. Goz muaniuesi devlette yine yok yine özele gidiyorsun 50 TL muaniye e zaten ben 150 TL GSS veriyorum ama kullanıyor muyum hayır ama vermezsek de olmaz işte

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası öyle genel sağlık sigortası olmuş 107 ya da 150 TL ama hizmet alabiliyor muyuz yok. Dermatologa gitmek istesem devlette imkanı yok 70 TL muaniue ücreti özele gitmek zorunda kalmıştım. Goz muaniuesi devlette yine yok yine özele gidiyorsun 50 TL muaniye e zaten ben 150 TL GSS veriyorum ama kullanıyor muyum hayır ama vermezsek de olmaz işte
Benim iş yerinden var sigortada parası kesiliyor yine ama kullanamıyoruz sıkıntı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
3-4 aydır süren bi hastalığım var hastaneye gitmem gerek fakat randevu bulamıyorum bir türlü. Randevusuzda hasta almıyormuş doktorlar ne yapacam bilmiyorum. Sadece 1 doktora randevu olmasa neyse göz kontrolü için gidecem randevu yok diş doktoruna gidecem randevu yok kulak burun boğaza gidecem ve evet yine randevu yok. Sonra çıkıp konuşuyorlar sağlık sistemimiz çok iyi diye evet çok iyi 300 odalı hastanemizde max 50 doktor ya vardır ya yoktur madem doktor koymiyacaksan neden bu kadar büyük hastane yaptın ve ben neden randevu bulamıyorum. Evet önceden insanlar hastane kuyruğunda ölüyordu şimdi 1 ay sonra evde ölüyor değişen bişi yok sadece yorulmamış oluyoruz.
Anlık olarak randevu açılıyor sürekli takip et sana tavsiyem her gün 4-5-6 gibi girip bir bak

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Artık hastanelerimizle övünemeyeceğiz o.O2 şaka bir yana devlet hastaneleri çok sıkıntı durumunuz varsa özelde işinizi halledin.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şaka gibi ama gerçek. 1 ay sonrasına randevu verdi ve benim kulağım artık kalıcı duyma bozukluğu oluşmaya doğru gidiyordu. En sonunda özele gittim 750 TL'yi söktüler :D

Squex

80+ Silver
Benim iş yerinden var sigortada parası kesiliyor yine ama kullanamıyoruz sıkıntı.
Bende ailemden kullanıyorum ama geçen dayımın GSS sini odeyecektim ona bile zam gelmis ya ay başı 107 mi 150 mi neydi. Vallahi ülkenin durumu hiç ama hiç iyi değil

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Eskiden yağ kuyrukları yigenim. Bu ülke teyfik saydam gibi bir adamın icraatlerine rağmen böyleyse buradan bi cacık olmaz. Sağlığı oy aracı haline getirirsen durum bu olur. Doktorlar günde 50ye yakın hasta bakıyor 4 5 dkda bir teşhis koyması bekleniyor, bunu da başarı olarak sunuyorlar. Yazık ya.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Talep aç dedim de tık yok
Benimde başıma gelmişti beykoz lara randevu veriyordu en yakın tarih 15 gün 20 gün sonraydı her gün takip ederek randevu aldım bazıları iptal ediyor bazen yeni yer açılıyor onları kapman lazım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Eskiden yağ kuyrukları yigenim. Bu ülke teyfik saydam gibi bir adamın icraatlerine rağmen böyleyse buradan bi cacık olmaz. Sağlığı oy aracı haline getirirsen durum bu olur. Doktorlar günde 50ye yakın hasta bakıyor 4 5 dkda bir teşhis koyması bekleniyor, bunu da başarı olarak sunuyorlar. Yazık ya.
Yienim sen vatanımı kötülün git amarigaya hastaneye ver 5milyar dolar aklın başıan gelsin

Top Bottom