Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Olması gereken ve olanda o zaten dostum.kimse o sorumluluğu almaz birisi gelcek ben hastanede çalışcam serum vur dicek asla.
Olması gereken ve olanda o zaten dostum.kimse o sorumluluğu almaz birisi gelcek ben hastanede çalışcam serum vur dicek asla.
bunun üstüne bence soğuk bi serum yerSerumu bilmem de banı yedi.
sağlık ocağını geç yinede oradada vurmazlarHadi olacak diyelim oradakiler sorar neden sağlık ocağına gitmedin diye
Hocam bazı insanlar serumun içindeki parasetamol olsun çeşitli etken maddeler bağımlılar. Hatta uyuşturucudan beter olan bazıları var. Çok nadir bu dediğim ama arkadaş bundan da gitmek istiyor olabilir bilmiyorum.sağlık ocağını geç yinede oradada vurmazlar
hocam en enteresanlardan birisi demişsinizde bunadan daha entersesan ne olabilirHayatımda gördüğüm en enteresan sağlık konularından biriydi. Tebrik ederim arkadaşı .
desin hocam ben bağımlıyım bana serum vurunHocam bazı insanlar serumun içindeki parasetamol olsun çeşitli etken maddeler bağımlılar. Hatta uyuşturucudan beter olan bazıları var. Çok nadir bu dediğim ama arkadaş bundan da gitmek istiyor olabilir bilmiyorum.
Ama hocam şimdi onu açmayalım.hocam en enteresanlardan birisi demişsinizde bunadan daha entersesan ne olabilir
OlabilirHocam bazı insanlar serumun içindeki parasetamol olsun çeşitli etken maddeler bağımlılar. Hatta uyuşturucudan beter olan bazıları var. Çok nadir bu dediğim ama arkadaş bundan da gitmek istiyor olabilir bilmiyorum.
merak ettim hocam neydiAma hocam şimdi onu açmayalım.
Uyuştururlar serum vermezlerhemşiriye racon keserek bence serum yiyebilir
alıştık bi kaç gündür böyle konular açılıyorHayatımda gördüğüm en enteresan sağlık konularından biriydi. Tebrik ederim arkadaşı .