Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Bende arkadaş ilk ban yediğinde aynısını yaptım.Lan kaç mesajdır konu kapanacak diye hızlı hızlı yazıyorum kapanmadı hayret
Bende arkadaş ilk ban yediğinde aynısını yaptım.Lan kaç mesajdır konu kapanacak diye hızlı hızlı yazıyorum kapanmadı hayret
arkadaş ortamında hava atabiliyorumİyi yaptınız kanka helal ne değişti hayatınızda?
Eyvallah hocam geleli 1 yıl oldu hiç boş mesaj kasmadım ama sonlara gelince kasak dedim32 mesaj sonra silver H.O. hocam
Senin zevklerin için serum mu harcayacaklar rapor ediyorum seni18 yaşından küçüğüm yanımda refakatçim var ama oda 18 yaşından ufak hastaneye gidip halsizim diyip serum vurdurabilir miyim veya başka bir yolu var mı(şuan hastalığım yok)
Lan durSenin zevklerin için serum mu harcayacaklar rapor ediyorum seni
benimde hocam 1 kasımda üye oldum ama 20mayısta bronze olmuştumEyvallah hocam geleli 1 yıl oldu hiç boş mesaj kasmadım ama sonlara gelince kasak dedim
Maşallah sonra uçmuşsunuzbenimde hocam 1 kasımda üye oldum ama 20mayısta bronze olmuştum
evet hocam biraz öyle olduMaşallah sonra uçmuşsunuz
Arkadaş serum yemek istiyordu fakat anlattığı kadarı ile herhangi bir sebebi veya rahatsızlığı yoktu. Çözüm yolları arıyordu.Ula acaba olay neydi
Helal insanlar gold sunuz diye sizi bilgili sanıyorlar gram bilgi yok.arkadaş ortamında hava atabiliyorum
ahbe hocam keşke yetişseydinizkonuyu kaçırdım tuh ya