efay144
80+ Silver
Valla tam mesaj kasmalık konuydu böylesi bir daha zor gelirkonuyu kaçırdım tuh ya
Valla tam mesaj kasmalık konuydu böylesi bir daha zor gelirkonuyu kaçırdım tuh ya
bilgili olmadığımı kim söyledi ?Helal insanlar gold sunuz diye sizi bilgili sanıyorlar gram bilgi yok.
tab2 hocamValla tam mesaj kasmalık konuydu böylesi bir daha zor gelir
Goldu kıskanınca ben:Helal insanlar gold sunuz diye sizi bilgili sanıyorlar gram bilgi yok.
Kimsenin söylemesine gerek yok böyle olduysan değilsindir zaten.bilgili olmadığımı kim söyledi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tab2 hocam
BANNED.Senin zevklerin için serum mu harcayacaklar rapor ediyorum seni
24martda kayıt olup hiçbişi olmuyan benbenimde hocam 1 kasımda üye oldum ama 20mayısta bronze olmuştum
sadece boş mesaj yazarak gold olmak sfgdşxrıjkvlnopmxc komiksiniz hocamKimsenin söylemesine gerek yok böyle olduysan değilsindir zaten.
Gold'u kıskanacak zavallı değilim, senin gibi Silver için bir yerlerimide yırtmıyorum dostum. Sadece gerektiğinde girip yardım edip çıkıyorum.Goldu kıskanınca ben:
buna kıskanmak deniyor ama siz bilirsinizGold'u kıskanacak zavallı değilim, senin gibi Silver için bir yerlerimide yırtmıyorum dostum. Sadece gerektiğinde girip yardım edip çıkıyorum.
Örnek forum kullanıcısı bulunmaz hint kumaşıGold'u kıskanacak zavallı değilim, senin gibi Silver için bir yerlerimide yırtmıyorum dostum. Sadece gerektiğinde girip yardım edip çıkıyorum.