Neler Yeni

Hat Değerleri Hakkında

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Millenicom ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ısrarla hattında kopmalar olur, altyapın desteklemiyor diye yanıtlar alıyorum. Şuanda 80Mbps hız alıyorum fakat arkadaşlarım altyapı değerlerin çok güzel diyor. Daha fazlasını destekler diyor. Ben anlamadım, sizce böyle söylemelerinin sebebi nedir?
Dosya eki olarak WhatsApp konuşmasını ve güncel hat değerlerimi paylaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_20200924_191215.jpg
    IMG_20200924_191215.jpg
    428.6 KB · Hit: 60
  • IMG_20200924_191451.jpg
    IMG_20200924_191451.jpg
    188.2 KB · Hit: 56

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Millenicom ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim ısrarla hattında kopmalar olur, altyapın desteklemiyor diye yanıtlar alıyorum. Şuanda 80Mbps hız alıyorum fakat arkadaşlarım altyapı değerlerin çok güzel diyor. Daha fazlasını destekler diyor. Ben anlamadım, sizce böyle söylemelerinin sebebi nedir?
Dosya eki olarak WhatsApp konuşmasını ve güncel hat değerlerimi paylaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
konu ile alakasız ama güncel hat değerlerini nereden öğrendiniz bende ISS imi değiştirmeyi düşünüyorum da alacağım tarife konusunda karar vermemi sağlar

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu ile alakasız ama güncel hat değerlerini nereden öğrendiniz bende ISS imi değiştirmeyi düşünüyorum da alacağım tarife konusunda karar vermemi sağlar
Modem arayüzünden öğrenebilirsin

Deliever

80+ Bronze
Evet kopmalar olur, ama Millenicom ile görüşüp hızını 85Mbps'ye sabitlersen kopma olmaz.

Deliever

80+ Bronze

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TürkNet önermiyorum, ben daha internet bağlatmadan iptal ettirdim. Boşuna 1 ayımı aldılar.
4 yıldır 80Mbps TürkNet ile kullanıyorum TürkNet'den memnunum fakat altyapım 140lara kadar destekliyorken bir sorayım dedim sadece.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Evet kopmalar olur, ama Millenicom ile görüşüp hızını 85Mbps'ye sabitlersen kopma olmaz.
niye ?
2 bina ötede kutuya çok yakın olduğu için altyapısı 98mbps destekleyen vdsl2 kullanıcısı arkadaşım var. 100mbps paket kullanıyor, güzel bir modemi var, binası yeni olduğu için kabloları da yeni, sorunsuz. binası 6 katlı ve 30 daire var. ama sorunsuz bir şekilde 97mbps hız alıyor.
şimdi bu konuyu açan kişi kendisinin evinin önünde tt santrali olduğunu falan söylemişti. benim altyapım 87mbps destekliyor ve ben 5ms ping alıyorum. o santralin dibinde cayır cayır kullanır interneti.

Abi bak türk telekom diyorum ya. kat kat hız kampanyasına geç, yanında bir de tivibu alırsın. evde internetle alınca çok ucuza geliyor. maçları izlersin. düşük ping ve yüksek hızın keyfini çıkartırsın. yapma gözünü seveyim millenicom falan. bu kadar iyi altyapıya millenicom yakışmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Kandaz
140 mb downloada 65 mb uploada kadar alabirsin diye gözüküyor güzel veriler benim altyapının 2 katı
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim internet 75/31 destekliyo
türk net alacağız

Top Bottom