5 tl olsun 100gb bu vodofoneye yine geçmem mobil verisi çekmiyor adamlara dena sövücektim en sonunda çıktım
5 tl olsun 100gb bu vodofoneye yine geçmem mobil verisi çekmiyor adamlara dena sövücektim en sonunda çıktım
2 sene önce deli etmişlerdi beni şehir değiştirdiğimde de işe yaramıyo du bi araştırıcamBulunduğun yere göre değişir. Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum vallahi.
2 sene önce deli etmişlerdi beni şehir değiştirdiğimde de işe yaramıyo du bi araştırıcam
bende o tarifeye geçmeyi düşünüyorum mağazadan konyadayım, şuan hattım vodafone da 1500 cayma gösteriyor türkcell bunun bi kısmını ödüyormu acvabaTurkcell 60 GB 420 TL geçen hafta geçtim. Mağazadan geçtim.
hocam bende geçecepğim aynı tyarifeye konyadayım suan hat vodeafonede 1500 cayma gösterşiyor türkcell bunda yardım ediyormuTurkcell 60 GB 420 TL geçen hafta geçtim. Mağazadan geçtim.
Bilgim yok, benim taahhüt yoktu.hocam bende geçecepğim aynı tyarifeye konyadayım suan hat vodeafonede 1500 cayma gösterşiyor türkcell bunda yardım ediyormu
Vodafone'a geçtim. 60 gb 410 tl mi 420 tl mi neydi. Memnunum şuanlık. Türkcell'den geçtim. Geçme sebebim de paketlerin pahalılığıydı.telekomdan geçicem sizin yeni geçtiğiniz yada bildiğiniz kampanyalar varsa yazarmısınız.Forumda görmüştüm turkcell 20gb 200 tl bi paket vardı ama sanırım bitti o.
Hocam hangi illerde vardı bu kampanya ya bulamadımBilgim yok, benim taahhüt yoktu.