Hat değiştirmek istiyorum

baranngk

80+
Reaksiyon skoru
68
üniversitem şehir dışında kykda kalıyorum kyk interneti var ama yok gibi yani iyi çalışmıyor 20 gb internetim de bana yetmiyor hattım babamın üstüne şuanda redliyim 20 gb internete 370 tl ödüyorum vodafone freezonea geçmek istiyorum kendi üzerime hat açsam numaramı değiştirmek zorunda kalırmıyım yoksa bir şekilde hallediliyor mu numaramın aynı kalması benim için önemli

Tavsiye olarak yeni hat alma çok vergi var extra olarak fiyattan çok çekim gücüne göre al kaldığın kykda vodofone hiç çekmeme ihtimali var araştırıp arkadaşlarına sorup geç

Tavsiye olarak yeni hat alma çok vergi var extra olarak fiyattan çok çekim gücüne göre al kaldığın kykda vodofone hiç çekmeme ihtimali var araştırıp arkadaşlarına sorup geç
2 haftadır kykdayım çekim olarak bi problemle karşılaşmadım sadece 20 gb internetim bana yetmiyor fiyatıda babamın üstüne olduğu için iyi değil bu freezonea falan geçebilsem güzel olurdu

2 haftadır kykdayım çekim olarak bi problemle karşılaşmadım sadece 20 gb internetim bana yetmiyor fiyatıda babamın üstüne olduğu için iyi değil bu freezonea falan geçebilsem güzel olurdu
Babana söyleyerek sınırsız sosyal medyalı paketlere bakabilirsin, yeni hattan çok çok daha ucuz olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parasını sen veriyorsan söylemene bile gerek yok aslında

faturasız kullanıyorsan hat tasıma yapabilirsin bende vodofoneden türk telekoma geçtim hızı çok iyi kırsalya da merkez fark etmez sadece vodofoneye göre çok hızlı bitiyor gibi geliyor 20gb yetmiyor 40 gb tarifeye geçersen ya da üstüne seni kurtarır hat taşıma yaparken tarifeler uygun oluyordu bakmanı tavsiye ederim kyk arkadaşlarına sor hangi operatör iyiyse ona geç kendini sağlama almış olursun

şuanda sınırsız internetli paketleri 12 ay taahütle 1200 tl 24ayda 1000 e geliyor çok ya o kadar vermek istemiyorum

numara değişmesin diyorsan hat taşımak zorundasın yada bi bayiye gidip hattı kendi üstüne almayı bi sorabilirsin hat taşıma yapcaksanda son1 ay içinde yaparsan para ödemiyorsun cayma bedeli felan sadece son fatura yı ödemeyi unutmaman lazım

Geri