aynı düşüncedeyim bende ama hattı devir alacağım sanırımHattım babamın üstünde. Hattı kendi üzerine almak istiyorum. Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım? Baktığım kadarıyla her ikiside ücret alıyor. Fiyatları bilen var mı?
(Türk Telekom faturalı geçeceğim.)
Devir yap bence uğraşma boşuna numaran bir ton yerde eklidir banka vs. Hepsini değişmekle uğraşacaksın.Hattım babamın üstünde. Hattı kendi üzerine almak istiyorum. Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım? Baktığım kadarıyla her ikiside ücret alıyor. Fiyatları bilen var mı?
(Türk Telekom faturalı geçeceğim.)
Onlar halledilir ya. Ücretini merak ettim. Yoksa fark etmiyor yani.Devir yap bence uğraşma boşuna numaran bir ton yerde eklidir banka vs. Hepsini değişmekle uğraşacaksın.
Devirin 650 TL gibi bir ücreti var.Onlar halledilir ya. Ücretini merak ettim. Yoksa fark etmiyor yani.
Gmail gibi hesaplarına bağlı hatta unuttuğun yerlerde kullandığın bir numaraysa hat devir yapın yoksa yeni numara daha mantıklı öğrenci içinOnlar halledilir ya. Ücretini merak ettim. Yoksa fark etmiyor yani.
Devir yap hocam hiç uğraşma hem yeni hat parasından da biraz aşşağı oluyor.Onlar halledilir ya. Ücretini merak ettim. Yoksa fark etmiyor yani.