Neler Yeni

Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım?

Mr.Error

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
Hattım babamın üstünde. Hattı kendi üzerine almak istiyorum. Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım? Baktığım kadarıyla her ikiside ücret alıyor. Fiyatları bilen var mı?
(Türk Telekom faturalı geçeceğim.)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hattım babamın üstünde. Hattı kendi üzerine almak istiyorum. Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım? Baktığım kadarıyla her ikiside ücret alıyor. Fiyatları bilen var mı?
aynı düşüncedeyim bende ama hattı devir alacağım sanırım

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Baran Kut
Devir yap bence uğraşma boşuna numaran bir ton yerde eklidir banka vs. Hepsini değişmekle uğraşacaksın.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Onlar halledilir ya. Ücretini merak ettim. Yoksa fark etmiyor yani.
Gmail gibi hesaplarına bağlı hatta unuttuğun yerlerde kullandığın bir numaraysa hat devir yapın yoksa yeni numara daha mantıklı öğrenci için

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Doğukan Yazıcı
Hiç gerek yok yeni hatta, 600-800 TL bir ödemesi var. Bir de yeni yerlere girmen gerekecek numaranı, bankaylı edevletti, sitelerdi derken.

kaan07

80+ Bronze
geçen gün turkcell bayisi 600 tl dedi devir ücretine. bir de sözleşmem bitmediği için ( mayısta bitecek) şimdi devredersek cayma bedeli de uygulanır dedi. sözleşme iptal edilip yeni bir sözleşme mi ne imzalanıyormuş diye.

EsdeathSama

80+ Bronze
Yeni hat al, telefon numarasıyla olan işlemlerini hallet. Sonra babanın hattını kapattır. Ben o şekilde "üstüme almıştım" Diğer türlü bankalar, 2fa gibi yerler çok uğraştırıcı oluyor.

Top Bottom