Upkusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
oralar da telefonun bile çok çektiğini sanmıyorum ki internet büyük olay buradan bi fayda gelmeyecek gibi o çevreden birilerine telefon ile ulaşmayı deneyelimkusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
20 dakikada bir arıtorum saat 7 den beri çalıyor ama açan yokoralar da telefonun bile çok çektiğini sanmıyorum ki internet büyük olay buradan bi fayda gelmeyecek gibi o çevreden birilerine telefon ile ulaşmayı deneyelim
fadda şube müdürü. Yıkıldığına emin olduğunuz binalarda göçük altındaki yakınlarınızın TELEFON NUMARALARIYLA birlikte isim soyisimlerini bana özelden yazar mısınız? Direkt ihbar edeceğiz elimizden geldiğince.kusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
fadda şube müdürü. Yıkıldığına emin olduğunuz binalarda göçük altındaki yakınlarınızın TELEFON NUMARALARIYLA birlikte isim soyisimlerini bana özelden yazar mısınız? Direkt ihbar edeceğiz elimizden geldiğince.
0537 741 9457
Gruplarda yayabilir miyiz? diye yazmış birisi