Neler Yeni

Yardım Hatay Antakya 600 konutlarda oturan varmı (ULAŞILDI)

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
kardeşim geçmiş olsun amcana inşallah bir şey olmamıştır

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
kusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
Up

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Geçmiş olsun güzel haberler alırsınız inşallah.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
kusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
oralar da telefonun bile çok çektiğini sanmıyorum ki internet büyük olay buradan bi fayda gelmeyecek gibi o çevreden birilerine telefon ile ulaşmayı deneyelim

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
Geçmiş olsun kardeşim allah yardımcınız olsun

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
oralar da telefonun bile çok çektiğini sanmıyorum ki internet büyük olay buradan bi fayda gelmeyecek gibi o çevreden birilerine telefon ile ulaşmayı deneyelim
20 dakikada bir arıtorum saat 7 den beri çalıyor ama açan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

enkaz altındaki inşallah yaşıyolardır

enkaz altındaki inşallah yaşıyolardır

hepiniz çok teşekkür ederim arkadaşlar bir gelişme olduğunda bildireceğim.

QWuiet

80+ Bronze
Up up

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
fadda şube müdürü. Yıkıldığına emin olduğunuz binalarda göçük altındaki yakınlarınızın TELEFON NUMARALARIYLA birlikte isim soyisimlerini bana özelden yazar mısınız? Direkt ihbar edeceğiz elimizden geldiğince.
0537 741 9457
Gruplarda yayabilir miyiz? diye yazmış birisi

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
mesaj attım henüz gitmedi
fadda şube müdürü. Yıkıldığına emin olduğunuz binalarda göçük altındaki yakınlarınızın TELEFON NUMARALARIYLA birlikte isim soyisimlerini bana özelden yazar mısınız? Direkt ihbar edeceğiz elimizden geldiğince.
0537 741 9457
Gruplarda yayabilir miyiz? diye yazmış birisi

• Beğen
Reaksiyonlar: BayZ

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim