Oğuzhan Uğur'un bu konuyla alakalı çok güzel bir tweet'i var "Çöken binalar ile değil, çöken ahlak ile de savaşacağız anlaşılan" diye. Noktasından virgülüne kadar haklı bir yorum. Bu ülke gerçekten paranın önüne vicdan ve merhameti koyduğumuzda kurtulur. Benim görüşümDediğin gibi birlik olup kenetlenmemiz yerde biz battaniyelere zam yapıyoruz mükemmeliz
O zaman hiçbir zaman kurtulamayacağız deseneOğuzhan Uğur'un bu konuyla alakalı çok güzel bir tweet'i var "Çöken binalar ile değil, çöken ahlak ile de savaşacağız anlaşılan" diye. Noktasından virgülüne kadar haklı bir yorum. Bu ülke gerçekten paranın önüne vicdan ve merhameti koyduğumuzda kurtulur. Benim görüşüm
Bir umut işteO zaman hiçbir zaman kurtulamayacağız desene
Ben ortada umut un U sunu bile göremiyorum maalesef.Bir umut işte
Belki bir gün be hocam. Ama durum içler acısı malesef insaniyet adınaBen ortada umut un U sunu bile göremiyorum maalesef.
Çok doğru virüs çıkar maskeler 2X deprem olur kira battaniye 2X üzücüBelki bir gün be hocam. Ama durum içler acısı malesef insaniyet adına
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşim, geride kalanlara sizlere sabır versin...amcam vefat etmiş eşiyle çocuğu yaşıyor hepinize teşekkür ederim arkadaşlar konu kalanalsbilir