+1konuyu üstte tutalım
inşallah iyi haber alırsınızkusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
+++++
up Allah Sabır versin+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Up
+1kusur abakmatın konuyu nereye açıcağımımbilemedim bu telaşla malımız mülkümüz her şeyimiz yok oldu ama daha önemlisi hatay antakyada 600 konutlarda oturan amcam oldu ulaşamıyoruz kendisine. site eski olduğu için bina kalmamış. 53 bina yok şuanda lütfen o civarda oturan varsa amcam hayattamı yanıt verebilirse iyi olur. Ender Yumuk,Sabahat Yumuk,Asuman Yumuk birinden birini görürseniz adını duyarsanız lütfen yanıt verin bu konuya
Dediğin gibi birlik olup kenetlenmemiz yerde biz battaniyelere zam yapıyoruz mükemmelizBaşınız sağolsun dostum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ülkecek zor zamanlardan geçiyoruz birlik olup kenetlenmek gerek