Söylenecek çok şey var be.Az önce haberlerde gördüm 3 ilçeye yayılan yangın kontrol altına alınmış şu an soğutma çalışmaları yapılıyor.
Hatay'da yaşayanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Haberlere yansımıyor ama gece saat 12 - 1 sularında 2-3 kişi halk tarafından ateş yakılırken yakalanıp linç edildi ama polis ellerimizden aldı ... çocuklarını. Bugün canlı bomba eylemi olacak diyorlar özel harekat her yerde bekliyor.İşin can sıkıcı yanı PKK'lı teröristlerin bunu yapması. Trabzon Akyazı tarafında stadın üstünde de yangın çıktı.
Hatay’daki tüm kardeşlerime geçmiş olsun la!
Onlarin hepsinin cani cehenneme. Pislikler ve tamm ... edesim var. Burda iki üc kisi agzini dagitim. Hem ekmek ve suyunu iciyor ve memlekete ihanet.İşin can sıkıcı yanı PKK'lı teröristlerin bunu yapması. Trabzon Akyazı tarafında stadın üstünde de yangın çıktı.
dün batman beledyesinin yanında bomba vardı imha ettilerHaberlere yansımıyor ama gece saat 12 - 1 sularında 2-3 kişi halk tarafından ateş yakılırken yakalanıp linç edildi ama polis ellerimizden aldı ... çocuklarını. Bugün canlı bomba eylemi olacak diyorlar özel harekat her yerde bekliyor.