BIearr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 74
- İsim
- docThor
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Moda, Müzik,
- Discord
- docThor#9216
- Bütçe
- 1000
Merhabalar
Şuan kullandığım kasa Xiamatek Hawthorn açıkçası hiç memnun değilim ön taraftan havayı çekemiyor, hava alabileceği bir yer yok yalandan küçücük minnacık yer açmışlar hava alamıyor ben pek anlamam ama bir tane güzel yorumlu olan falan buldum önünden ve üstünden sağından solundan rahat hava akışı sağlayabilecek bir kasa önerisi istiyorum bilgisi ve tecrübeli olanlarınız illaki vardır ve şimdi sizlerden yardım istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Cooler Master TD500 almayı düşünüyorum biraz pahalı ama hava akışı için iyi dediler yorumları falanda güzel,
tabii ki herkesin en büyük sorunu para
O yüzden maddi açıdan ne kadar ucuz ve güzel olabilirse daha iyi olur tabikide
2. Modern ve Sade Dış Görünüş
3. Mümkünse tamperli cam ( Tercih )
Şuan kullandığım kasa Xiamatek Hawthorn açıkçası hiç memnun değilim ön taraftan havayı çekemiyor, hava alabileceği bir yer yok yalandan küçücük minnacık yer açmışlar hava alamıyor ben pek anlamam ama bir tane güzel yorumlu olan falan buldum önünden ve üstünden sağından solundan rahat hava akışı sağlayabilecek bir kasa önerisi istiyorum bilgisi ve tecrübeli olanlarınız illaki vardır ve şimdi sizlerden yardım istiyorum lütfen bana yardımcı olun
Cooler Master TD500 almayı düşünüyorum biraz pahalı ama hava akışı için iyi dediler yorumları falanda güzel,
tabii ki herkesin en büyük sorunu para
O yüzden maddi açıdan ne kadar ucuz ve güzel olabilirse daha iyi olur tabikide
- Aradığım Nitelikler ;
2. Modern ve Sade Dış Görünüş
3. Mümkünse tamperli cam ( Tercih )