Neler Yeni

Öneri Hava akışı iyi olan kasa önerisi

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
Kasa bileşenlerim serilerinin en sıcak çalışan parçaları ve kasam sharkon 100 önü cam olan model yan kapağı kapatınca içerisi cehenneme dönüyor 85+ derecelere çıkıyor
işlemci Ryzen 5 3600 + dark freezer 34espor fan takılı
E.kartı Ventus Rtx 3080ti 384b 3x fan var ancak fanlar %100 devirde 83 derecelerde çalışıyor.

Bütçe olarak bu parçaları soğutsun yeter kasayı bir şekilde alırım. 5kyı geçmezse sevinirim.

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal pede gerek yok mx4 bakın en fp ekran kartınız zaten kaliteli bir sogutma bloguna sahıp degıl normal
kartı açtığımda termal pedin kenarları hafif siyah ve sakız gibi bir kıvamı vardı elimde ped olmadığı için fazla kurcalamadım.

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onun olculerı var bılgılı bır kısıye yaptırmanız lazımda sıstemınız darbogaz oluyor sanki
evet 2k monitöre geçeceğim ama ekran kartı 350w güç tüketmeye başladığında çok kafa ütülüyor ve ısınıyor ilk o problemi çözmem gerekli

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
onun olculerı var bılgılı bır kısıye yaptırmanız lazımda sıstemınız darbogaz oluyor sanki
biraz araştırdım milimetre olarak biraz ayarı var ancak onu diyelim ki sorunsuz yaptım gözle görülür bir fark yaratır mı ?

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
Top Bottom