Alttakinin hava akışı daha iyidir.
İlk kasanın hava akışı daha iyidir diye düşünüyorum.Yanlarındaki açıklıklar fazla,diğeri komple cam.
Edit:Fikrimi değiştirdim alttaki kasa mesh yapılı onu tercih edin.
Kasayı alsam ısınma sorunu çekmem dimi ?2. Kasa Önü Mesh panel olduğundan hava akışı daha iyidir.
Pek sanmıyorum, mesh kasalar çoğunlukla tatmin ediyor sıcaklık konusunda.Kasayı alsam ısınma sorunu çekmem dimi ?
Powerboost kalitesiz bir markadır. Fanları da malzeme kalitesi de pek iyi değildir ama işinizi de görecektir. Bu markanın PSU'sunu almayın da Mesh kasasından zarar gelmez.Kasayı alsam ısınma sorunu çekmem dimi ?
Psu olarak bu var iyi mi ? Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSUPowerboost kalitesiz bir markadır. Fanları da malzeme kalitesi de pek iyi değildir ama işinizi de görecektir. Bu markanın PSU'sunu almayın da Mesh kasasından zarar gelmez.
Sharkoon iyidir. Güzel PSU.PSU olarak bu var iyi mi ? Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU
Kullanabilirsin üzmez.PSU olarak bu var iyi mi ? Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU
Aynısı var bende henüz kullanamadım kullanırsan görüşlerini yazarsan sevinirim.PSU olarak bu var iyi mi ? Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU