aerocoolun kasalarına bakmalısın gerçekten çok güzel ve fiyat performans üstelik hava akışı mükemmelHayırlı Geceler Hava sirkülasyonu iyi bir kasa arıyorum bütçem en fazla 600
MSI B450-A PRO MAX B450 Socket AM4 AMD Ryzen™ DDR4
AMD ryzen 5 3600
sapphire rx 5700 xt nitro plus
Önerebileceiğiniz bir şeyler var mı birde kullandığım kasayı ve sıcaklık değerlerimi yazdım. Ultra ayarlar far cry 4.Dostum güzelim işlemcin güzelim ekran kartın var. Biraz daha bütçeni yükseltip mesh panel bir şeyler almaya bak. Yazık olmasın sistemine.
İlk olarak sadece kasa mı yani psulu mu psusuz mu?Önerebileceiğiniz bir şeyler var mı birde kullandığım kasayı ve sıcaklık değerlerimi yazdım. Ultra ayarlar far cry 4.
Bu fiyatlarda önerebileceğiniz cidden etkisini görebileceğim bir şeyler var mı ?aerocoolun kasalarına bakmalısın gerçekten çok güzel ve fiyat performans üstelik hava akışı mükemmel
psu var sadece kasa hocam.İlk olarak sadece kasa mı yani psulu mu psusuz mu?
olmaz olur mu dediğim gibi aerocool çok başarılı hava sürkülasyonu konusunda ve soğuk kalıyor kasaları mutlaka bak ürünlerineBu fiyatlarda önerebileceğiniz cidden etkisini görebileceğim bir şeyler var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU var sadece kasa hocam.
Bu fiyatlarda önerebileceğiniz cidden etkisini görebileceğim bir şeyler var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU var sadece kasa hocam.