kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Spec delta
Dostum fiyatına baktın mı yazarken acaba ben hiçbir yer de 600tl gibi bir fiyata göremedim ürünüCooler Master MasterBox MB511
Evet, baktım.Dostum fiyatına baktın mı yazarken acaba ben hiçbir yer de 600tl gibi bir fiyata göremedim ürünü
Atıp beni de aydınlatırsan sevinirim baktıysan.Evet, baktım.
Aynı interneti kullanıyoruz, sen hangi fiyatları gördüysen ben de aşağı yukarı aynı fiyatları gördüm.Atıp beni de aydınlatırsan sevinirim baktıysan.
Dostum attığın kasa psusuz satılmıyor hiçbir yer de görmedim ve 1000TL tabi ki de daha iyisini alabilir ama bütçe belli alabileceği kasalar belli şimdi ekran kartımı değiştirmek istiyorum bütçem 2500tl sen bana 4000tl lik önersen sonra desen ki onu alacağına bunu al sonuçta bu daha iyi ben de derim ki sana daha iyi olduğunu biliyorum ama paramın olmadığını söylüyorum eğer üstünü tamamlayacaksan alıyım diyorum . Anlayacağın 600tl bir bütçe ve attığın kasa 1000tl psulu olduğu için.Aynı interneti kullanıyoruz, sen hangi fiyatları gördüysen ben de aşağı yukarı aynı fiyatları gördüm.
Ayrıca 600-650 TL vs. herhangi bir bütçe de belirtmedim.
Vizyonunu genişletmesi için, gerçekten güzel bir kasa önerdim.
Sonuçta;
Tavsiyeyi verdiğim kişi; Elinde kasası olan, sistemi çalışan, oyunlarını oynayabilen birisi.
Aldığı ısı değerlerinden dolayı kasasını değiştirmek istiyor.
Daha iyi bir kasaya geçiş yapmak istiyor.
Aynı malın lacivertini önermek yerine,
Elindeki bütçenin üzerine biraz destek yaptığı zaman kolaylıkla alabileceği,
Gerek tasarımı ile gerek performansı ile mükemmel denebilecek bir kasa önerdim.
Çünkü, zaten kişi elinde kasası bulunan birisi,
Benzer seviyede başka bir marka almak yerine.
Bir tık daha geç alıp, gerçekten iyi olan bir şey alması mantıklı olacaktır.
Reis, interneti göz ucuyla kullanıyorsun herhalde, veya kullanmayı bilmiyorsun.Dostum attığın kasa psusuz satılmıyor hiçbir yer de görmedim ve 1000TL tabi ki de daha iyisini alabilir ama bütçe belli alabileceği kasalar belli şimdi ekran kartımı değiştirmek istiyorum bütçem 2500tl sen bana 4000tl lik önersen sonra desen ki onu alacağına bunu al sonuçta bu daha iyi ben de derim ki sana daha iyi olduğunu biliyorum ama paramın olmadığını söylüyorum eğer üstünü tamamlayacaksan alıyım diyorum . Anlayacağın 600tl bir bütçe ve attığın kasa 1000tl psulu olduğu için.
Oradaki fiyat geçersiz.POWER BOOST VK-G3904S şu an kullandığım kasa bu ve bu kadar yüksek derece almam normal mi yani bu dediğiniz kasayı alsam çok bir şey değişecek mi ayrıca kullanmaya devam etsem donanımlarımın ömrümü kısalır bunun yerine cpu hava soğutucu alsam daha iyi olmaz mı ? ayrıca attığınız kasayı burda gördüm.
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkür ederim detaylı yorumunuz için artık indirimde falan denk getirmeye çalışıcam yapacak bir şey yok cpu için soğutucu olarakta şu ürünü düşünüyorum bunu kasadan daha erken alacağımReis, interneti göz ucuyla kullanıyorsun herhalde, veya kullanmayı bilmiyorsun.
Ya da öneri hoşuna gitmediği için laf yapacak yer arıyorsun.
Eğer yardıma ihtiyacın olursa, yeni bir konu aç.
"Tarayıcı nasıl kullanılır. İnternette arama nasıl yapılır. vs. vs."
O konuda da sana destekte bulunalım.
Sonuçta kimseden esirgemiyoruz yardımları.
Linkler;
- Cooler Master MB511 ARGB ---
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB
Cooler Master mb511 satıcı
600 TL ile 800 TL arasındaki farkı da aşağıdaki linkten hesaplayabilirsin.
Google - Hesap Makinesi
Yardım isteyen kişinin çok acil bir ihtiyacı yoksa, ona en uygun tavsiyeyi verirsin.
Elinde kasası ve çalışan bir bilgisayarı olan kişinin yapacağı en mantıklı şey.
Bütçesini birazcık daha destekleyip, gerçekten iyi bir ürün almak.
Foruma kayıt olduğumdan beri bir çok kişiye tavsiyede bulundum.
Genelde insanlar olumlu tepkiler verip, minnettar oluyor, iyi şeyler söylüyor.
Kimseye de keyfi öneride bulunmuyorum. Geçmiş mesajlarımı kontrol edebilirsin.
------
@Ryzex
Oradaki fiyat geçersiz.
Stokta olmadığı için, ürün fiyatına bakma.
Elinde zaten bir kasa var, ısı değerlerinden memnun değilsin.
Bütçene biraz takviye yaparak iyi bir kasa alabilirsin.
İlerleyen yıllarda sistemini yükseltsen bile, kasaya para harcamazsın.
MB511 modelin ön yüzeyi MESH
MB520 modelin ön yüzeyi Akrilik
MB520'nin iç tasarımını ben daha çok beğeniyorum.
Yine de her iki modelin detaylı tanıtıldığı video var.
İzleyip, kendine göre bir model seçebilirsin.
İki kasanın da tasarımı ve soğutma kanalları çok güzel.
kasayı temperli camı çıkarıp kullansam bi zararını görürmüyüm
donanımlarım bu sıcaklıklarda zarar görür mü
Aldığım kasayı iade edip para alıp yeni kasayı almayı düşünüyorum
Hocam sıcaklık değerlerinin çok kötü olduğunun farkındasınız değil mi? Özellikle ekran kartı için tehlike oluşturuyor.Şu an kullandığım kasa ve sıcaklık değerlerim POWER BOOST VK-G3904S
Bu donanımın ömrünü düşürür mü ?Hocam sıcaklık değerlerinin çok kötü olduğunun farkındasınız değil mi? Özellikle ekran kartı için tehlike oluşturuyor.