- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ryzen 5 3600/3600x icin onerdiginiz bir sogutucu var midir? Bazen forumlarda goruyorum 90dereceye kadar cikiyormus sanirsam.uygun hocam anakart için ulusal boyut zaten küçük büyük ayrımı yok
Peki ryzen 5 3600/3600x icin onerdiginiz bir sogutucu var midir? Bazen forumlarda goruyorum 90dereceye kadar cikiyormus sanirsam.uygun hocam anakart için ulusal boyut zaten küçük büyük ayrımı yok
Ben arctic freezer 34 esport duo kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim 10 yıllık garantili bir ürünPeki ryzen 5 3600/3600x icin onerdiginiz bir sogutucu var midir? Bazen forumlarda goruyorum 90dereceye kadar cikiyormus sanirsam.
Bütçe nedir?Peki ryzen 5 3600/3600x icin onerdiginiz bir sogutucu var midir? Bazen forumlarda goruyorum 90dereceye kadar cikiyormus sanirsam.
550tlBütçe nedir?
Hocam kasanın da görüntüsünü pek beğenemedim, phanteks p400a nasildır?Kasa için tam karar verilmediyse Aerocool Airhawk Duo alınabilir.
Bu kasaya güzel bir PSU seçilirse tadından yenmez.Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...www.teknobiyotik.com
Aerocool VX Plus 600W Güç Kaynağı (AE-VXP600) Fiyatı
Aerocool VX Plus 600W Güç Kaynağı (AE-VXP600) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Henüz almadim ama anakart ne önerirsiniz? B550 serisi almayı düşünüyorum en düşük alacagim anakart b450 tomahawk max olur. En yuksek de b550 tomahawkStok bekleyip Scythe Fuma 2 alabilirsiniz.
Bu bütçeye çıkabilecekseniz alabileceğiniz en iyi kasalardan biri zaten.phanteks p400a nasildır?
Bütçe varsa B550 Tomahawk, biraz daha uygun olsun derseniz TUF B550 Plus.Henüz almadim ama anakart ne önerirsiniz? B550 serisi almayı düşünüyorum en düşük alacagim anakart b450 tomahawk max olur. En yuksek de b550 tomahawk