vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
en soldaki fanı ortaya takın. vida eksikliği sıkıntı yapabilir müşteri hizmetleriyle iletişime geçinsogutucuyu aldigimda icinden 1 tane am5 vida eksik cikti. Problem yaratir mi?
onun disinda sogutucunun fanlari dogru mu takilmis?
eksik çıkmasının ihtimali yok eğer öyleyse gaming.gen.tr ile iletişime geçip yenisini isteyin kusurlu mal yani. böyle kullanılmaz işlemciye dengesiz yük bindiriliyor aklım almadı böyle montajlayıp kullanmanızı ve fanlar da yanlış takılmış ortaya takılacak en arkadaki fan.sogutucuyu aldigimda icinden 1 tane am5 vida eksik cikti. Problem yaratir mi?
onun disinda sogutucunun fanlari dogru mu takilmis?
2 saat boyunca rt ultra full grafiklerde cyberpunk 2077 en fazla 82 derece gordum islemci olarak. ekran karti 65 i gecmiyoren soldaki fanı ortaya takın. vida eksikliği sıkıntı yapabilir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıcaklıklar ne durumda bu haliyle?
eksik çıkmasının ihtimali yok eğer öyleyse gaming.gen.tr ile iletişime geçip yenisini isteyin kusurlu mal yani. böyle kullanılmaz işlemciye dengesiz yük bindiriliyor aklım almadı böyle montajlayıp kullanmanızı ve fanlar da yanlış takılmış ortaya takılacak en arkadaki fan.
ilerleyen zamanda sivi sogutmaya gececegim icin pek ugrasmak istemedim. yanlis mi yapmisim? 5 6 ay icerisinde sorun cikarir mi acabaen soldaki fanı ortaya takın. vida eksikliği sıkıntı yapabilir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin
sıcaklıklar ne durumda bu haliyle?
fazla ısınıyor hocam işlemci2 saat boyunca rt ultra full grafiklerde cyberpunk 2077 en fazla 82 derece gordum islemci olarak. ekran karti 65 i gecmiyor
eğer işlemcinin üstüne denk gelen kısımdaki jelatini çıkardıysanız ve macunu üzgün sürdüyseniz bu sıcaklıklar fazla 2 kule olan soğutucuya göre o arkadaki yani fotodaki en soldaki fanıda ortaya alırsanız iyi olur o vidayıda dediğim gibi yapınilerleyen zamanda sivi sogutmaya gececegim icin pek ugrasmak istemedim. yanlis mi yapmisim? 5 6 ay icerisinde sorun cikarir mi acaba
fazla ısınıyor hocam işlemci
eğer işlemcinin üstüne denk gelen kısımdaki jelatini çıkardıysanız ve macunu üzgün sürdüyseniz bu sıcaklıklar fazla 2 kule olan soğutucuya göre o arkadaki yani fotodaki en soldaki fanıda ortaya alırsanız iyi olur o vidayıda dediğim gibi yapın
hocam sogutucuyu ben dusurdum bazi yerleri yamuldu ilk fotografta belli oluyor. bunu iade kabul etmezler bence. acaba tek 1 vida istesem gonderirler mi? veya ben disarida bir yerde bulabilir miyim?Hocam o vida önemli bu arada işlemciye tam oturmamıştır eğer o vida yoksa soğutma verimini direkt etkiler bende aynı soğutucu var iki vidanın birini tam oturmamışım bir keresinde o bile etkiledi yani gaming gen'e yazın mutlaka
vida isteyin sadecehocam sogutucuyu ben dusurdum bazi yerleri yamuldu ilk fotografta belli oluyor. bunu iade kabul etmezler bence. acaba tek 1 vida istesem gonderirler mi? veya ben disarida bir yerde bulabilir miyim?
vida isteyin sadece
peki hocam. Egzoz fanin karsisindaki fani ortaya aliyorum. birde vida bulacagim. tesekkur ederim.ya orayı tabikide takman lazım eksik vida ile olacak iş değil dahası vidayı kolayca bulabilirsin bi vidacı nalburiye tarzı yerlere 1 tane vida alıp git birebir aynısını bulursun takarsın bulamazsan adamlara yazarsın 1-2 tl bişi zaten vida dediğin
yanlış yapmışsın hocam öyle kullanılmaz gaming.gen.tr ile iletişime geç.2 saat boyunca rt ultra full grafiklerde cyberpunk 2077 en fazla 82 derece gordum islemci olarak. ekran karti 65 i gecmiyor
ilerleyen zamanda sivi sogutmaya gececegim icin pek ugrasmak istemedim. yanlis mi yapmisim? 5 6 ay icerisinde sorun cikarir mi acaba
öyle uydurma olmaz anakartın dişlerini bozar birebir aynısı olcak.ya orayı tabikide takman lazım eksik vida ile olacak iş değil dahası vidayı kolayca bulabilirsin bi vidacı nalburiye tarzı yerlere 1 tane vida alıp git birebir aynısını bulursun takarsın bulamazsan adamlara yazarsın 1-2 tl bişi zaten vida dediğin
idefixten almistim destek talebi olusturdum. sogutucuyu gondermek istemiyorum cunku 1 kere dusurdum bazi yerleri yamuldu kabul olmaz iade falan bosuna beklemek istemedim, birde baska sogutucum yok.yanlış yapmışsın hocam öyle kullanılmaz gaming.gen.tr ile iletişime geç.
öyle uydurma olmaz anakartın dişlerini bozar birebir aynısı olcak.
yazımı tam okurmusun birebir aynısını bulursun yazmışımyanlış yapmışsın hocam öyle kullanılmaz gaming.gen.tr ile iletişime geç.
öyle uydurma olmaz anakartın dişlerini bozar birebir aynısı olcak.