LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Takılabilecek tüm kabloları taktım ama anlamadım neden böyle
Ön fanın kablosu ekran kartının arkasına kaçmış sanırım bu işaretlediğim yerlere takıyorumobur fan kablosu yokmu nereye taktın onu
fanın kablosuysa takın ama anakartta yer yokmuÖn fanın kablosu ekran kartının arkasına kaçmış sanırım bu işaretlediğim yerlere takıyorum
Anakartta yer var ama kasa rgb kontrolcüsünü taktım oda çalışmadı kafam çok karışıkfanın kablosuysa takın ama anakartta yer yokmu
sanırım ılkdefa sıstem dızıyorsunuz ve butyuk ıhtımal kablolama hatası yapıyorsunuz yotubede bırcok vıdeo mevcut bakarak yapmakta fayda war cpu fan yazan yere hava sogutucunun fanları takınAnakartta yer var ama kasa rgb kontrolcüsünü taktım oda çalışmadı kafam çok karışık
Youtubeden video izleyerek yapmanı tavsiye ederim ben de ilk düzgün kasamı toparlarken öyle yapmıştım1 numaralı kada rgb için arkadaki kontrolcünün kablosu
2 numaralı fanın rgb si için 2 numaralı kablonun 2 ucu var birini anakarta taktım diğeri gözüküyo fotoda boş duran pimli kabloyada şimdi arka fanın kabloyu taktım
Youtubede bulamadım bu hava soğutucnun videosunu cpu fan vs onlarla işim yok fanlar çalışıyo rgb çalışmıyodu kabloyu bağladım sadece arka led çalıştı şimdi dediğim gibi takarsam muhtemeln 2 side çalılıcak ama korktum şimdi anakartı yakarım vssanırım ılkdefa sıstem dızıyorsunuz ve butyuk ıhtımal kablolama hatası yapıyorsunuz yotubede bırcok vıdeo mevcut bakarak yapmakta fayda war cpu fan yazan yere hava sogutucunun fanları takın
Kasada bir problem yok 3 haftadır kullanıyorumYoutubeden video izleyerek yapmanı tavsiye ederim ben de ilk düzgün kasamı toparlarken öyle yapmıştım
kontrolcüde yer yoksa argb kablolarını birbirine bağla sonra tek fanı kontrolcüye tak ikisi de çalışır , yer varsa direkt ikisini de tak hiç uğraşma yanma vb gibi bir olay olmazYoutubede bulamadım bu hava soğutucnun videosunu cpu fan vs onlarla işim yok fanlar çalışıyo rgb çalışmıyodu kabloyu bağladım sadece arka led çalıştı şimdi dediğim gibi takarsam muhtemeln 2 side çalılıcak ama korktum şimdi anakartı yakarım vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasada bir problem yok 3 haftadır kullanıyorum
Rgblerini takmamışım onları takıyım dedim
ayni fanlardan var bende onlar argb kablosu.Ön fanın kablosu ekran kartının arkasına kaçmış sanırım bu işaretlediğim yerlere takıyorum
Heh sen anladın reis benikontrolcüde yer yoksa argb kablolarını birbirine bağla sonra tek fanı kontrolcüye tak ikisi de çalışır , yer varsa direkt ikisini de tak hiç uğraşma yanma vb gibi bir olay olmaz