Hava soğutucunun tek fanı çalışıyo

obur fan kablosu yokmu nereye taktın onu

Ekler

• IMG_0715.jpeg
    IMG_0715.jpeg
    661.5 KB · Hit: 26
Anakartta yer var ama kasa rgb kontrolcüsünü taktım oda çalışmadı kafam çok karışık
sanırım ılkdefa sıstem dızıyorsunuz ve butyuk ıhtımal kablolama hatası yapıyorsunuz yotubede bırcok vıdeo mevcut bakarak yapmakta fayda war cpu fan yazan yere hava sogutucunun fanları takın

1 numaralı kada rgb için arkadaki kontrolcünün kablosu
2 numaralı fanın rgb si için 2 numaralı kablonun 2 ucu var birini anakarta taktım diğeri gözüküyo fotoda boş duran pimli kabloyada şimdi arka fanın kabloyu taktım

Ekler

• IMG_0713.jpeg
    IMG_0713.jpeg
    365.1 KB · Hit: 22
1 numaralı kada rgb için arkadaki kontrolcünün kablosu
2 numaralı fanın rgb si için 2 numaralı kablonun 2 ucu var birini anakarta taktım diğeri gözüküyo fotoda boş duran pimli kabloyada şimdi arka fanın kabloyu taktım
Youtubeden video izleyerek yapmanı tavsiye ederim ben de ilk düzgün kasamı toparlarken öyle yapmıştım

sanırım ılkdefa sıstem dızıyorsunuz ve butyuk ıhtımal kablolama hatası yapıyorsunuz yotubede bırcok vıdeo mevcut bakarak yapmakta fayda war cpu fan yazan yere hava sogutucunun fanları takın
Youtubede bulamadım bu hava soğutucnun videosunu cpu fan vs onlarla işim yok fanlar çalışıyo rgb çalışmıyodu kabloyu bağladım sadece arka led çalıştı şimdi dediğim gibi takarsam muhtemeln 2 side çalılıcak ama korktum şimdi anakartı yakarım vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtubeden video izleyerek yapmanı tavsiye ederim ben de ilk düzgün kasamı toparlarken öyle yapmıştım
Kasada bir problem yok 3 haftadır kullanıyorum
Rgblerini takmamışım onları takıyım dedim

Youtubede bulamadım bu hava soğutucnun videosunu cpu fan vs onlarla işim yok fanlar çalışıyo rgb çalışmıyodu kabloyu bağladım sadece arka led çalıştı şimdi dediğim gibi takarsam muhtemeln 2 side çalılıcak ama korktum şimdi anakartı yakarım vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasada bir problem yok 3 haftadır kullanıyorum
Rgblerini takmamışım onları takıyım dedim
kontrolcüde yer yoksa argb kablolarını birbirine bağla sonra tek fanı kontrolcüye tak ikisi de çalışır , yer varsa direkt ikisini de tak hiç uğraşma yanma vb gibi bir olay olmaz

kontrolcüde yer yoksa argb kablolarını birbirine bağla sonra tek fanı kontrolcüye tak ikisi de çalışır , yer varsa direkt ikisini de tak hiç uğraşma yanma vb gibi bir olay olmaz
Heh sen anladın reis beni
Yer yok 1 tanesinde kasa rgbsi
Diğerinde hava soğutucu rgbsi takılı birbirine bağladım tek yerde takılı şuan

disi kalin olan kablolarin birbirine gectiginden emin olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri