Neler Yeni

Hava Temizleme Makinesi Önerisi.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Harvey
Arkadaşlar odamda aşırı fazla toz oluştuğu için ve kapı sürekli kapalı kaldığından havasız oluyor bu yüzden bir hava temzileme makinesi almak istiyorum aklımda xaomi mi prufier 4 compact modeli vardı ancak bu model yeterli olurmu tozları iyi toplarmı diye kararsız kaldım bu arada tek oda için istiyorum ve odam büyük değil bunun haricinde model önerisi varmıdır ayrıca hava temizleme makinesi kullananlar deneyimlerini yazarsa çok iyi olur toz konusunda v.b.

Yukosss

80+ Bronze
Bende hocam odam için alıcam gayet yeterli olur diye düşünüyorum. Köpeğim de var , birde şöyle trendyol kuponu bulsak iyi olucak ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Levoit vital 200s aldım inanılmaz memnunum kalkmadan yerimden telefondan kontrol edebiliyorum. winix zero pro ile arasında kalmıştım fakat üretimi durduğu için ve daha yeni bir model olduğu için levoit tercih ettim. yabancı kaynaklarda çokça adınız duyarsınız zaten karşılaştırma videolarının tamamında vardır.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Harvey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Levoit vital 200s aldım inanılmaz memnunum kalkmadan yerimden telefondan kontrol edebiliyorum. winix zero pro ile arasında kalmıştım fakat üretimi durduğu için ve daha yeni bir model olduğu için levoit tercih ettim. yabancı kaynaklarda çokça adınız duyarsınız zaten karşılaştırma videolarının tamamında vardır.
Hocam benim için önemli olan toz muhabbeti tozu azaltıyormu gözle görünür şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Hocam benim için önemli olan toz muhabbeti tozu azaltıyormu gözle görünür şekilde
amaç partikül tutması aslında toz daha kalındır o konuda işe yaramıyor ama tabi zamanla ön ızgarada kalın toz tabakası oluşuyor. amaç yerde oluşan kalın tozları toplamasıysa bu imkansız.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Harvey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amaç partikül tutması aslında toz daha kalındır o konuda işe yaramıyor ama tabi zamanla ön ızgarada kalın toz tabakası oluşuyor. amaç yerde oluşan kalın tozları toplamasıysa bu imkansız.
Hocam bahsettiğim şey mesela havaya baktığınızda oda da havada uçuşan o tozları görüyorsunuz ya onu giderirmi

Yukosss

80+ Bronze
Hocam önerdiğiniz model bütçem dışında ben giriş seviyesi olan modellere bakıyorum da odam için odam zaten ufak ,

Gm Air Purifier ve Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact arasında kaldım.

İkisi arasında 200tl fark var gm daha uygun ama onun da yorumları çok iyi kararsızım.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar odamda aşırı fazla toz oluştuğu için ve kapı sürekli kapalı kaldığından havasız oluyor bu yüzden bir hava temzileme makinesi almak istiyorum aklımda xaomi mi prufier 4 compact modeli vardı ancak bu model yeterli olurmu tozları iyi toplarmı diye kararsız kaldım bu arada tek oda için istiyorum ve odam büyük değil bunun haricinde model önerisi varmıdır ayrıca hava temizleme makinesi kullananlar deneyimlerini yazarsa çok iyi olur toz konusunda v.b.

Daire dükkan üstü, cadde üzeri ve etrafta kayda değer miktarda ağaç yoksa hava temizleme makinesinin ne derece faydası olacağı biraz muamma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,547
Üyeler
171,939
Son üye
neon hacks
Top Bottom