bir dakika ben kupona bakmamıştım, bu kuponun süresi dolmadı mı? son gün 24 ocak mı neydi hatta20 gün sürüyor bu indirime değer.
Aliexpresste satılyor bu ürün zaten satıcı üretici firma replika değil orjinal.
203 TL olan ürünümüze 70TL indirim kuponu uyguluyoruz:
Ana Konu - Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır
Merhabalar. Aliexpress ödül kardeşliği adında bir etkinlik başlatmış. Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz. Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var. Oraya girin. Daha sonra ordan adımları takip edin. Tek bir hesaptan günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz. Yardım...forum.donanimarsivi.com
@Mert Özkaya
Ürünümüz 130TL civarı olacak böylece bu fırsatı kaçırmayın.
Rakipsiz bir fiyat kendisi Türkiye'de 323TL'ye satılıyor.
O nasıl bir çeviriAlıntıyı görüntüle
böyle bir bildiri yayınlamışlar ürün altında ki bilgilerde yazıyor bahsettiğin kupon bu mu acaba
Anlamadım şimdi bu fiyattan alırsam yollanıcak mı ona göre alıcam.
Ürün muhtemelen gelmez mart tarihli Türkçe yorumların hepsinde mağaza siparişi iptal etti diyor sanırım normal fiyatından sipariş vermek gerekiyor
Dolmadı.bir dakika ben kupona bakmamıştım, bu kuponun süresi dolmadı mı? son gün 24 ocak mı neydi hatta
Yollanıcak 30TL'de vergi çıkacak kuponu da kullanırsan 150TL civarına senin.Anlamadım şimdi bu fiyattan alırsam yollanıcak mı ona göre alıcam.
Anlamadım şimdi bu fiyattan alırsam yollanıcak mı ona göre alıcam.
Ürün muhtemelen gelmez mart tarihli Türkçe yorumların hepsinde mağaza siparişi iptal etti diyor sanırım normal fiyatından sipariş vermek gerekiyor
Kupon 10 dolar?Alıntıyı görüntüle
böyle bir bildiri yayınlamışlar ürün altında ki bilgilerde yazıyor bahsettiğin kupon bu mu acaba
Ben sipariş versem 10 dolarlık kupon ile bu ürün gelirmi acabaKupon 10 dolar?
80 değil.
O benim attığım kupon değil.