Neler Yeni

Havit Fuxi H3 Kablolu Kullanım İçin Alınır Mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,367
Kablolu kullanacağım. Bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. 2002p almıştım ama küçük geldiğinden iade ettim. Hafif, rahat bir şey arıyorum. Kablosuz kullanımda şikayet çok ama kablolu kullanırsam üzer mi?

Kablolu kullanacağım. Bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. 2002p almıştım ama küçük geldiğinden iade ettim. Hafif, rahat bir şey arıyorum. Kablosuz kullanımda şikayet çok ama kablolu kullanırsam üzer mi?

hocam h7 vardı böyle berbat bir ses kalitesi görmedim iade ettim onuda almadılar öyle kaldı ben şahsen tavsiye etmem oyun oynuyorsanız

alma sakın

hocam h7 vardı böyle berbat bir ses kalitesi görmedim iade ettim onuda almadılar öyle kaldı ben şahsen tavsiye etmem oyun oynuyorsanız
almayın aldırmayın
sakın almayin hocam ben aldım anında iaede ettim
Hocam sizler kablosuz kullandıgınız için mi kötü deneyımler yaşadınız yoksa kablolu kullanırken de mi berbat? Ben kablolu kullanacağım.

al memnunum

Hocam sizler kablosuz kullandıgınız için mi kötü deneyımler yaşadınız yoksa kablolu kullanırken de mi berbat? Ben kablolu kullanacağım.
kablolu kullanıyorum ses yalıtımı ses kalitesi bence berbat paranızı hiç etmeyin

Bayadır kullanıyorum ilk olarak direk bluetooth özelliği yokmuş gibi say çünkü berbat sürekli kesiliyor. Dongle ile kullanımda ses kalitesi kablosuz ve fiyatına bakılırsa iyi. Mikrofonu benim eski en giriş seviye rampage kulaklığa göre daha kötü. Kablolu kullanımda ses ve mikrofon kalitesi baya değişiyor. Dışarıya hoparlör gibi ses veriyor ve altta boşluk kalıyor.

Almıyorum o zaman. 2002P almıştım kafama küçük geldi diye iade ettim. Alacak kulaklık bulamıyorum 1K civarına.
Kablolu, rahat olsa yeter çok bir beklentim de yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,504
Üyeler
173,201
Son üye
eferse5631
Geri