Neler Yeni

HAVİT FUXİ H3 USB adaptör

Free4Life

80+
Aldığınız bir ürün 6 ay içerisinde bozulursa tamir değil değişim hakkınız vardır. Değişmek zorundalar yasa böyle. Çoğu kişi bunu bilmiyor serviste tamir bekliyor. Hayır servis talebini kabul etmeyin. 6 ay dolmamış ürünler yasal olarak değiştirilmek zorundadır. Eğer ürün yoksa bir üst modeli verilmelidir. Yasayı bildiğinizi belirtin havit firmasına
Bende öyle biliyorum da firma sıkıntı yaratır mı işte? Yani uğraşsam eğer gülen ben olur muyum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Mir Enmek
Aldığınız bir ürün 6 ay içerisinde bozulursa tamir değil değişim hakkınız vardır. Değişmek zorundalar yasa böyle. Çoğu kişi bunu bilmiyor serviste tamir bekliyor. Hayır servis talebini kabul etmeyin. 6 ay dolmamış ürünler yasal olarak değiştirilmek zorundadır. Eğer ürün yoksa bir üst modeli verilmelidir. Yasayı bildiğinizi belirtin havit firmasına
Burası türkiye kimleri kimleri araya sokarlar markalarının kötülenmemesi için yılan hikayesine döner en iyisi tercih etmemek

Free4Life

80+
Kesinlikle sen olursun Gülen. Süreç belki uzar ama %100 haklı çıkacaksın
Havit destek ile konuştum şimdi. Bu dongle arızasını kronik sorun değil de şans diyorlar teknik destekten bilgi aldığımda da bozulmamsı için sök tak muhabbetine gerek yokmuş. birebir değişim değil de kronik arızada tamir oluyor dedi. Tamir istemiyorum dediğimde de hijyen falan filan dedi.

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
yunuseren
Evet ucuz etin yahnisi yenmez ama iki aydır kullanıyorum kulaklık dış kasa konfor olarak gerçekten güzel ses kalitesi çok eleştiriliyor ama bu kadar da haksızlık etmeyelim gayet başarılı sonuçlar veryor immo 2 yim valo oynuyorum ses kasmada beni asla tereddüt e düşürmüyor iki aydır kullanıyorum steel series 7w var crosair void pro rgb w var ben bunların arasından fuxi yi tercih ediyorum çünkü çok daha konforlu

Free4Life

80+
Evet ucuz etin yahnisi yenmez ama iki aydır kullanıyorum kulaklık dış kasa konfor olarak gerçekten güzel ses kalitesi çok eleştiriliyor ama bu kadar da haksızlık etmeyelim gayet başarılı sonuçlar veryor immo 2 yim valo oynuyorum ses kasmada beni asla tereddüt e düşürmüyor iki aydır kullanıyorum steel series 7w var crosair void pro rgb w var ben bunların arasından fuxi yi tercih ediyorum çünkü çok daha konforlu
hocam siz dongle sök tak yapıyor musunuz yoksa hep kasada takılı mı kalıyor? (2.4ghz wireless dan bahsediyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Mir Enmek
Dış kasaya ve konfora bende katılıyorum belki bu fiyata bu kadarıyla yetinmek lazım

mustafadb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
mustafa
Havit destek ile konuştum şimdi. Bu dongle arızasını kronik sorun değil de şans diyorlar teknik destekten bilgi aldığımda da bozulmamsı için sök tak muhabbetine gerek yokmuş. birebir değişim değil de kronik arızada tamir oluyor dedi. Tamir istemiyorum dediğimde de hijyen falan filan dedi.
Tekrar ara ozaman yasal hakkımı kullanıyorum de tüketici hakem heyetine gideceğini söyle

Free4Life

80+
Tekrar ara ozaman yasal hakkımı kullanıyorum de tüketici hakem heyetine gideceğini söyle
hocam şuanlık kulaklıkta sıkıntı yok dün aldım ancak sıkıntı çıkarırsa dediğinizi yapacağım.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Valla ne güzel hortlatmışsınız ya :D
Online dan satın alınan ürün kafa/kulak üstü kulaklık ise benim bildiğim hijyen sınıfına girmiyor. Sadece kulak içi kulaklıklar hijyen sınıfına giriyor.
Keza PCKolik den aldığım HS80'i 2 gün kullanmamın ardından sürekli baş ağrısı yapması şikayetiyle iadeye verdim, almadan önce de sormuştum iade ediliyor mu diye.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
burak
benim 14 ay falan oldu 600 TL'ye almıştm. herhangi bir sorunu yok çok da memnunum. aldığım en f/p şeylerden

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Samet Albayrak
benim 14 ay falan oldu 600 TL'ye almıştm. herhangi bir sorunu yok çok da memnunum. aldığım en f/p şeylerden
Bende memnunum ama bozuldu maalesef.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm ücretli veriyoruz diyor. Garanti kapsamı dışındaymış. Aslında ben bunu seveve garantiden değişirdim fakat benim donglenin ışık ısmını cocuk kopardı :D Yoksa kulaklık garantili dongle nasıl garantisiz olur . Benim için havit bitmiştir uzu etin yahnisi olmaz agalar.

Top Bottom