R RedHouse 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 2 7 Aralık 2025 #1 Merhabalar aldığım havit fuxi h3 kulaklık birkaç haftadır kullanıyorum fakat bugün USB portunu algılamamaya başladı Windows ne yapmalıyım
Merhabalar aldığım havit fuxi h3 kulaklık birkaç haftadır kullanıyorum fakat bugün USB portunu algılamamaya başladı Windows ne yapmalıyım
ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 899 Reaksiyon skoru 230 7 Aralık 2025 #2 usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak
R RedHouse 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 2 7 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... denedim fakat olmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Aralık 2025 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... sorun kulaklıkta mı yoksa bilgisayarda mı
Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... denedim fakat olmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Aralık 2025 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... sorun kulaklıkta mı yoksa bilgisayarda mı