R RedHouse 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 2 Pazar, 19:50 #1 Merhabalar aldığım havit fuxi h3 kulaklık birkaç haftadır kullanıyorum fakat bugün USB portunu algılamamaya başladı Windows ne yapmalıyım
Merhabalar aldığım havit fuxi h3 kulaklık birkaç haftadır kullanıyorum fakat bugün USB portunu algılamamaya başladı Windows ne yapmalıyım
Dag Sıcanı 80+ Bronze Katılım 24 Ekim 2025 Mesajlar 621 Reaksiyon skoru 164 Pazar, 19:53 #2 usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak
R RedHouse 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 2 Pazar, 20:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... denedim fakat olmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Pazar, 20:04 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... sorun kulaklıkta mı yoksa bilgisayarda mı
Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... denedim fakat olmadı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Pazar, 20:04 Dag Sıcanı yazmış: usbyı tak aygıt yonetıcısınden kaldır sonra usbyı cek gerı tak Devamı için tıklayın... sorun kulaklıkta mı yoksa bilgisayarda mı