Mesaj olarak dönüş yaptım şuan bilgisayar başında mısınArkadaşlar kablosuz olarak kullandığım da ses gelmiyor, driverı yokmuş sanırım, bu sorunu nasıl halledebilirim sistem kulaklığı görüyor. Kablolu ses var
TamamdırGördüm hocam, 18:00 de deneyeceğim işteyim şuan
Dediğin gibi Açıkken açma tuşuna 2 kere bastım oldu hocam teşekkürlerTamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende şimdi işteyim akşam Bende pc başına geçersem göre göre daha yardımcı olabilirim belki
rica ederim güzel günlerde kullanınDediğin gibi Açıkken açma tuşuna 2 kere bastım oldu hocam teşekkürler
kullanıcı yorumlarını benim inceleme kısmına yazarsan alacak arkadaşlara da yardımcı oluruzTeşekkürler ses de gayet güzel memnunum
Blackshark kullanmadım bilmiyorum hocamelimde şu an blackshark v2x (3.5 mm) var mikrofonu fena değil iyi ama ses kısmı ortalama/ ortalama üstü geliyor H7 ile karşılaştırılsa hangisi daha iyidir H7'ye geçsem daha memnun kalır mıyım?
zannetmiyorum razer ile h7 karşılaştırmasında bence razer ağır basarelimde şu an blackshark v2x (3.5 mm) var mikrofonu fena değil iyi ama ses kısmı ortalama/ ortalama üstü geliyor H7 ile karşılaştırılsa hangisi daha iyidir H7'ye geçsem daha memnun kalır mıyım?
fxsound dişye bi uygulama var onu yükle kullan ben gaming modunda kullanıyorum ses yğksekliği ve kalitesi artıyor mrmnun kalmazsan silersinBlackshark kullanmadım bilmiyorum hocam