Çözüldü✓ Havit Fuxi -H7 Ses Gelmiyor

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
Arkadaşlar kablosuz olarak kullandığım da ses gelmiyor, driverı yokmuş sanırım, bu sorunu nasıl halledebilirim sistem kulaklığı görüyor. Kablolu ses var

Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şimdi işteyim akşam Bende pc başına geçersem göre göre daha yardımcı olabilirim belki
Dediğin gibi Açıkken açma tuşuna 2 kere bastım oldu hocam teşekkürler

elimde şu an blackshark v2x (3.5 mm) var mikrofonu fena değil iyi ama ses kısmı ortalama/ ortalama üstü geliyor H7 ile karşılaştırılsa hangisi daha iyidir H7'ye geçsem daha memnun kalır mıyım?

elimde şu an blackshark v2x (3.5 mm) var mikrofonu fena değil iyi ama ses kısmı ortalama/ ortalama üstü geliyor H7 ile karşılaştırılsa hangisi daha iyidir H7'ye geçsem daha memnun kalır mıyım?
zannetmiyorum razer ile h7 karşılaştırmasında bence razer ağır basar

Blackshark kullanmadım bilmiyorum hocam
fxsound dişye bi uygulama var onu yükle kullan ben gaming modunda kullanıyorum ses yğksekliği ve kalitesi artıyor mrmnun kalmazsan silersin

h7 yi

Mesaj olarak dönüş yaptım şuan bilgisayar başında mısın
hocam banada iletir misiniz kutudan çıkarttım denedim çalışıyordu kendi sitesinden iddia edilen driverı indirdim artık gaming moda alınca ses gelmiyor kablolu da sorun yok. Dongleyi telefona bağlayıncada gelmiyor ses

hocam banada iletir misiniz kutudan çıkarttım denedim çalışıyordu kendi sitesinden iddia edilen driverı indirdim artık gaming moda alınca ses gelmiyor kablolu da sorun yok. Dongleyi telefona bağlayıncada gelmiyor ses
Bunu direk havite danışsanız daha doğru olur bunu bilmiyorum malesef instagram üzerinden havite yazarsanız muhtemelen geri dönüş yapacaklardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,395
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri