Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Havit Gamenote Fuxi-H3 799TL🔥

Konusu açıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün önce

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
çöpe atmak istediğiniz 799 TL'niz varsa atabilirsiniz
Kulaklık oldukça başarılı, ben 7.1 ini aktif edemedim ya da 7.1 yok bilmiyorum stereo gibi sağdan soldan geliyordu bana sesler ondan dolayı satmıştım rahatsız ettiği için. Malzeme kalitesi çok iyi bence fiyatına göre ve mikrofon ses kalitesi de ortalamanın bayağı üstünde. 7.1 Olayını çözerseniz çiçek kulaklık şarjı da iyi gidiyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Erdem çay
Kullanmayan lütfen fiyata göre yorum yapmasın

Bi fiyatlarda bedava rakipsiz

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat

A_TURAN_A

80+ Bronze
Neden hocam. Olumlu yorum da var oldukça fazla
Haftada bir konusu açılıyor kulaklığın hepsinde de yazıyorum hiçbir şekilde ses kasılıyor 7.1 olayı felan yok 200 liralık kablolu oyuncu kulaklığı daha iyi ses kastırıyor. Kablosuz istiyorsanız bunun yerine kablosuz gecikme olmayan kulak içi alın hem daha uyguna gelir hem de yazın terletmez.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Haftada bir konusu açılıyor kulaklığın hepsinde de yazıyorum hiçbir şekilde ses kasılıyor 7.1 olayı felan yok 200 liralık kablolu oyuncu kulaklığı daha iyi ses kastırıyor. Kablosuz istiyorsanız bunun yerine kablosuz gecikme olmayan kulak içi alın hem daha uyguna gelir hem de yazın terletmez.
Hocam yanlış anlamayın ama 800tlik kablosuz kulaklikla ses kasabilecegini düşünen maldır

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam yanlış anlamayın ama 800tlik kablosuz kulaklikla ses kasabilecegini düşünen maldır
Ses kasamayacağını bile bile sırf kablosuz diye bu kulaklığa 800 veriyorsa bence onda sorun vardır. Dediğim gibi gecikme olmayan 150, 200 liralık kulak içi bir Bluetooth kulaklıktan hiçbir farkı yok, 185 liraya aldığım polosmart oyuncu kulaklığının ses kalitesi çok daha iyi. Ama kişilerin kendi tercihi almak isteyen olursa bunları bilerek alsın.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
Ses kasamayacağını bile bile sırf kablosuz diye bu kulaklığa 800 veriyorsa bence onda sorun vardır. Dediğim gibi gecikme olmayan 150, 200 liralık kulak içi bir Bluetooth kulaklıktan hiçbir farkı yok, 185 liraya aldığım polosmart oyuncu kulaklığının ses kalitesi çok daha iyi. Ama kişilerin kendi tercihi almak isteyen olursa bunları bilerek alsın.
Ben LoL oynarken ya da arkadaşlarımla konuşmak için alıyorum. FPS oyunu oynamak için kulaklığım var zaten 7.1 en olmadi iade ederim çok kasmaya gere yok

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mokarco mokarco
Kulaklık oldukça başarılı, ben 7.1 ini aktif edemedim ya da 7.1 yok bilmiyorum stereo gibi sağdan soldan geliyordu bana sesler ondan dolayı satmıştım rahatsız ettiği için. Malzeme kalitesi çok iyi bence fiyatına göre ve mikrofon ses kalitesi de ortalamanın bayağı üstünde. 7.1 Olayını çözerseniz çiçek kulaklık şarjı da iyi gidiyor.
tuş kısayolları şu şekilde

açma kapama 2 kere basınca bluetooth - 2.4 geçiş
mute tuşuna 2 kez basınca 7.1 aktif oluyor
ses artırma 2 kez basınca sonraki şarkı
ses kısma 2 kez basınca önceki şarkı

sen elden çıkarmışsın gerçi, konuyu okuyan diğer arkadaşlara belki not olur.

Top Bottom