Neler Yeni

🔥İndirim Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 1066₺🔥

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Lloyd

Ekran görüntüsü 2025-01-27 015410.png

Ekran görüntüsü 2025-01-27 014436.png

Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
Ses yalıtımı beklentimin üzerindeydi.
Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Tasarımı da fena değil. Mikrofonu da yine fiyatına göre idare eder.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ömer
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.
güzel kulaklıktır bu fiyat bandında alan alsın

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan
Arkadaşlar Ergonomisi nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emil aslan

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alacaktım lakin 7.1 yok demişsin çok önemli değil mi oyuncuyum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
Abdullah Aydoğdu
H2002D alıp iade etmıstım, kafama sıgmamıstı asırı dardı. 2002P modeli ondan da darmış.
Bu da dar gibi duruyor. Neden adam akıllı ergonomik, rahat kulaklık yapmıyor inatla anlamıyorum bu firma.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
H2002D alıp iade etmıstım, kafama sıgmamıstı asırı dardı. 2002P modeli ondan da darmış.
Bu da dar gibi duruyor. Neden adam akıllı ergonomik, rahat kulaklık yapmıyor inatla anlamıyorum bu firma.
Kafası küçük olanlar için rahat kulaklık hocamda benide rahatsız ediyor az buçuk

Top Bottom