İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

Çok güzel bir inceleme olmuş. Ellerine sağlık.
Merak ettiğim bir kulaklıktı.

Hala memnunum, taş gibi kulaklık.
bende aynı kulaklığı aldım ses kalitesi ve rahatlığı efsane ama mikrofonu taktığımda çalışmıyor yada algılamıyor neden bilmiyorum yardım edermisin asus laptopum var içindeki kablo ile kullanıyorum kualklığı Y kablo olmadan telefona takınca yine telefonun kendi mikronundan alıyor sesi napmalıyım

@talha turp Ses ayarlarından açman gerekiyor. İlk başta bende de öyleydi.

nasıl yapacağımı söylermisin asus x55a model laptopbum var ama realtek tarzı bi ses uygulaması yok ve indiremiyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide telefon ayarı nasıl yapılır söylermisin en azından telde deniyim sesi

Telefonda mikrofonu kullanmak için ayrı aparat alman gerekli. Yani kulaklıgın yanında gelen kablonun tam tersi. Örneğin bu çok iyi olur:

PC'de ise şuradan halledeceksin:
1613218521367.png
x

Öncelikle eline emeğine sağlık güzel inceleme olmuş. Bende casper marka ucuz kalitesiz bir laptop var yine valorant gibi oyunları oynayabiliyorum. 250 TL bütçe ile kulaklıklara bakarken bu kulaklığa rastladım ve çok hoşuma gitti şuan n11 den 280 TL ye kuponumla birlikte alabiliyorum ama aklıma bir soru takıldı.
"Öncelikle 3.5mm olduğu için anakartınızın ses yongasından güç aldığını unutmayın, bu yüzden anakartımın ses yongasını yazıyorum. Buna göre düşünün lütfen."
dediniz. Ben laptop umda kullanırken ses kalitesi daha mı kötü olacak? Laptop un kendisinde hayır yok ses yongasının da iyi olacağını düşünmüyorum. Umarım sıkıntı yaratmaz çok beğendim hala araştırıyorum.

Eline sağlık.
Güzel inceleme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,520
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri