Rozenn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Mehmet Akif Kalyoncu
Merhaba 1000TL fiyat bandında oyuncu kulaklığı arıyorum ve iki model arasında kaldım. H2002P modeli forumlarda çok övülüyor fakat dip ses problemi yaşayanlar olduğunu gördüm. Fury X modelinde ise göze çarpan bir problem göremedim. Sizce bu iki kulaklık arasından hangisi alınmalı? Bu fiyatlarda daha iyi bir öneriniz var mı?
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com