Sizce nasıl bunu alacağım indirime girmiş
mert bayantemur incelemişti f/p olarak iyi bence bende rampage drop plus 1300 tl bütçen varsa al kaçırma öneririm
Rampage kullanmak istemiyorum bıktım markadan farklı bu fiyatta öneriniz bütçe 900 1500 falanmert bayantemur incelemişti f/p olarak iyi bence bende rampage drop plus 1300 TL bütçen varsa al kaçırma öneririm
kullanıyorum çok memnunum pedleri aşırı yumuşak ağrı yapmıyor çok sevdim (16 saat pc başında kaldığım dahi oluyor). Gamepower fujin ile arasında kalmıştım çok fazla dip ses sorunu yaşayan var bütün gamepower kulaklıklarda ondada yazanlar olmuş demekki bütün modellerde kronik, sonra 900 tl ye bunu aldım ve sıfır dip ses muhteşem mikrofonu sorunsuz. Arkadaşımın gamepower kulaklık ile yaşadıklarını gördükten sonra iyiki bunu almışım dedim, mikrofonunda o kadar aşırı fazla cızırtı vardıki arkadaşımın sesini duyamıyordum.
Bunu alıyorum ben ozaman kanki çok güzel bir yoruumdukullanıyorum çok memnunum pedleri aşırı yumuşak ağrı yapmıyor çok sevdim (16 saat pc başında kaldığım dahi oluyor). Gamepower fujin ile arasında kalmıştım çok fazla dip ses sorunu yaşayan var bütün gamepower kulaklıklarda bundada yazanlar olmuş demekki bütün modellerde kronik, sonra 900 TL ye bunu aldım ve sıfır dip ses muhteşem mikrofonu sorununsuz. Arkadaşımın gamepower kulaklık ile yaşadıklarını gördükten sonra iyiki bunu almışım dedim, mikrofonunda o kadar aşırı fazla cızırtı vardıki arkadaşımın sesini duyamıyordum.
Havit ürünü satın almanı tavsiye etmiyorum. Servis rezalet. Ürünleri dandik 2 aya kalmaz kırılır
Kırılma daha çok kullanıma bağlı değilmi ?Havit ürünü satın almanı tavsiye etmiyorum. Servis rezalet. Ürünleri dandik 2 aya kalmaz kırılır
rica ederim şunuda belirteyim rbg konusunda sadece kontrolcüsünde tanımlı olan modları kullanabilrisin ve mikrofonun açık veya kapalı olduğunu belirten bir ışık yok konuşma uygulamasında girip ses gidiyormu diye sorman gerek. 2 tane inceleme videosu bırakıyorum senin içinBunu alıyorum ben ozaman kanki çok güzel bir yoruumdu
hakan abinin videosuna bak ürün sağlam mı değil mi anlarsınKırılma daha çok kullanıma bağlı değilmi ?
Hocam bu arkadaşlar inceleme değil reklam yapıyorlar, hangi videosundaki ürünü izlerseniz izleyin dünyanın en fp ürünü oluyorlar.rica ederim şunuda belirteyim rbg konusunda sadece kontrolcüsünde tanımlı olan modları kullanabilrisin ve mikrofonun açık veya kapalı olduğunu belirten bir ışık yok konuşma uygulamasında girip ses gidiyormu diye sorman gerek. 2 tane inceleme videosu bırakıyorum senin içinMesaj otomatik birleştirildi:
hakan abinin videosuna bak ürün sağlam mı değil mi anlarsın
farklı kanallardan izlesin hocam bir sürü kanalda incelemesi varHocam bu arkadaşlar inceleme değil reklam yapıyorlar, hangi videosundaki ürünü izlerseniz izleyin dünyanın en fp ürünü oluyorlar.
hayır ben kulağıma takarken ikiye ayrıldı kulaklık servis de beni hatalı buldu bunun hakkında bir konu açmıştım forumda profilimde görebilirsinKırılma daha çok kullanıma bağlı değilmi ?