Havit gamenote h200p 879TL

Şuan kulagımda gayet memnunum sadece 3 4 saat aralıksız takarsan sıkıyor. ışıkları kontrol edilmiyor. ses kalitesi iyi

kullanıyorum çok memnunum pedleri aşırı yumuşak ağrı yapmıyor çok sevdim (16 saat pc başında kaldığım dahi oluyor). Gamepower fujin ile arasında kalmıştım çok fazla dip ses sorunu yaşayan var bütün gamepower kulaklıklarda ondada yazanlar olmuş demekki bütün modellerde kronik, sonra 900 tl ye bunu aldım ve sıfır dip ses muhteşem mikrofonu sorunsuz. Arkadaşımın gamepower kulaklık ile yaşadıklarını gördükten sonra iyiki bunu almışım dedim, mikrofonunda o kadar aşırı fazla cızırtı vardıki arkadaşımın sesini duyamıyordum.

kullanıyorum çok memnunum pedleri aşırı yumuşak ağrı yapmıyor çok sevdim (16 saat pc başında kaldığım dahi oluyor). Gamepower fujin ile arasında kalmıştım çok fazla dip ses sorunu yaşayan var bütün gamepower kulaklıklarda bundada yazanlar olmuş demekki bütün modellerde kronik, sonra 900 TL ye bunu aldım ve sıfır dip ses muhteşem mikrofonu sorununsuz. Arkadaşımın gamepower kulaklık ile yaşadıklarını gördükten sonra iyiki bunu almışım dedim, mikrofonunda o kadar aşırı fazla cızırtı vardıki arkadaşımın sesini duyamıyordum.
Bunu alıyorum ben ozaman kanki çok güzel bir yoruumdu 🤩

Bunu alıyorum ben ozaman kanki çok güzel bir yoruumdu 🤩
rica ederim şunuda belirteyim rbg konusunda sadece kontrolcüsünde tanımlı olan modları kullanabilrisin ve mikrofonun açık veya kapalı olduğunu belirten bir ışık yok konuşma uygulamasında girip ses gidiyormu diye sorman gerek. 2 tane inceleme videosu bırakıyorum senin için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırılma daha çok kullanıma bağlı değilmi ?
hakan abinin videosuna bak ürün sağlam mı değil mi anlarsın :kekw:

rica ederim şunuda belirteyim rbg konusunda sadece kontrolcüsünde tanımlı olan modları kullanabilrisin ve mikrofonun açık veya kapalı olduğunu belirten bir ışık yok konuşma uygulamasında girip ses gidiyormu diye sorman gerek. 2 tane inceleme videosu bırakıyorum senin için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hakan abinin videosuna bak ürün sağlam mı değil mi anlarsın :kekw:
Hocam bu arkadaşlar inceleme değil reklam yapıyorlar, hangi videosundaki ürünü izlerseniz izleyin dünyanın en fp ürünü oluyorlar.

Hocam bu arkadaşlar inceleme değil reklam yapıyorlar, hangi videosundaki ürünü izlerseniz izleyin dünyanın en fp ürünü oluyorlar.
farklı kanallardan izlesin hocam bir sürü kanalda incelemesi var

Aldım aldım nays ile 🤫
Screenshot_20231226-180329.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks