Rampage crack ın aynısı. Bende trendyol un şu kupon olayı ile 400tl ye alabilriim.Deri olarak ne önerirsiniz
Valla fiyat iyi geliyor aslında indirim ile
Performansi nasıl peki malzemesi full plastik galiba pek sağlam durmuyor demişler, mikrofonu biraz kısık gibi diyorlarRampage crack ın aynısı. Bende trendyol un şu kupon olayı ile 400tl ye alabilriim.
Şöyle söyleyeyim kablosuz olması performanstan biraz almış malzemesi de çok iyi değil. Ürün her özelliğe sahip ama her özellik kırpılmış halde. Bu fiyata wireless ürün yok maleaef kablosuz rahatlığı çok ayrı olduğu için attım. Sarjda kullanışabilmesi güzel bir artı.Performansi nasıl peki malzemesi full plastik galiba pek sağlam durmuyor demişler, mikrofonu biraz kısık gibi diyorlar
Kablosuz olması aslında kullanışli kılıyor
Valla bende aslında işte kablosuz istiyorum ama pek sağlam durmuyor gibi geldi ondan şüpheye düştümŞöyle söyleyeyim kablosuz olması performanstan biraz almış malzemesi de çok iyi değil. Ürün her özelliğe sahip ama her özellik kırpılmış halde. Bu fiyata wireless ürün yok maleaef kablosuz rahatlığı çok ayrı olduğu için attım. Sarjda kullanışabilmesi güzel bir artı.
Steelseries daha kaliteli kralFUXI H3 alınır o paraya.
o bütçeye kablosuz aynı özelliklere sahip steelseries kaç lira bi bak bakalımSteelseries daha kaliteli kral
Uygun fiyatlı marka ürünler bana göre çin malından kötüdür. Ucuz razer steelseries kullandıysan anlarsın ne dediğimi.Steelseries daha kaliteli kral
Kablolu olsun stlseries olsun kralo bütçeye kablosuz aynı özelliklere sahip steelseries kaç lira bi bak bakalım
Kullandım nova 1 gayet güzel bir kulaklıktıUygun fiyatlı marka ürünler bana göre çin malından kötüdür. Ucuz razer steelseries kullandıysan anlarsın ne dediğimi.
Ben sipariş geçtim yarın gelir bütük ihtimalle.
Sırf padleri deri olmadığı için aldım bakalım nasıl bir şey
Elimde var memnunum
Peki sizce 2038U mu daha mantıklı 2002D mi arasında 50 lira varFUXI H3 alınır o paraya.
Padleri kumaş olduğu için 2038UPeki sizce 2038U mu daha mantıklı 2002D mi arasında 50 lira var
Tek 1 dezavantajı var oda %90a fln sesi çekince dışarıya veriyor sesiBu fiyata başka ne alabiliriz acaba ?
Dezavantajları nedir baktığım kadarıyla mikrofonu felan çok iyi