MoOsFoOsy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Şahin Berkay Altun
17/01/2025 tarihinde N11 sitesinden 1500 TL fiyata Havit Gamenote H2039bg kablosuz Gaming kulaklığını satın aldım ve 1 saat önce elime geçti direkt test etmeye başladım çünkü bu kulaklık için şüphelerim vardı ve YouTube'da yancı kanallar dışında inceleyen yoktu kulaklık kutusunun üstünde jelatini vardı ama içinde şıngır şıngır ses geliyordu açtım ve gördüğüm ilk şey kulaklığın takılıp çıkabilen manyetik kaplarının bir tanesinin çıkmış olduğu ayrı olarak kulaklığın pis halde olması ve üstünde yağlı parmak izlerin kalıntısı olmasıydı kulaklığı sadece Wireless dongle kullanarak bilgisayarıma bağladım ve kafama oturttum hafızalı Ped'li denmesine rağmen kafamı rahatsız etti ve kulak arkası sol alt bölümlerden ne yaparsam yapayım boşluk kalıyordu ve en düşük kademede bile kafamdan düşecekmiş gibi oluyordu ses ayarlama tuşu yaylı bir mekanizma ile yapılmış ve takılı kalıyor , stabil değil ayrıca o parça kulaklığın tepki geçikmesini en çok yapan parcası ( oynattıktan 2 saniye sonra tepki vermesi) kulaklık için ne ayarlarsanız ayarlayın arkadan Çinli bir hanımefendi her komutu İngilizce olarak size söylüyor ve mikrofon kapat aç işlemini yaptığınız vakit o hanım efendi konuşurken ses tamamen kesiliyor 7.1 otomatik olarak aktif mi bilmiyorum ama stereo performansı rezalet sesler geriden geliyormuş gibi ve kulaklığın kafanıza tam oturmamasıyla beraber benim gibi rekabetçi oyunlar oynayanları çileden çıkartır mikrofon konusuna gelirsek tek olumlu yanı mikrofon olur Havit standart hep aynı mikrofonu kullanıyor muhtemel H2002P'in mikrofonuna yakın bir performansı var (kablosuz için ) ama diğer konularda H2002P'nin yanından bile geçemez ayrıca 1500 TL'ye aldığın kulaklıktan ne bekliyorsun tarzında yorum yapacak arkadaşlar herkes sizin gibi maddi durumu yükseklerde yaşamıyor kusura bakmayın diyor Havit'in bu model kulaklığını ve N11 TechAway adlı mağazadan alışveriş yapmamanızı tavsiye eder iyi günler dilerim merak edenler için yarın N11 evimden iade alacak ve muhtemel Havit'in kendi sitesinde Fuxi H7 Kulaklığınının siyah modelini almayı düşünüyorum iyi akşamlar.