ne kadar mesela veya bu fiyata neler alınabilirÜstüne çıkamazmısın? Yoksa havit tam fp üreticisi iyiydi diye hatırlıyorum
söylersen belki ileriki zamanlarda alabilirim250-300 arası çıkabilirsen eğer daha iyi bir iki şey bulabiliriz
ilk defa kullanırım ama olur genelde zaten çoğu tuşu kullanmıyorumtam boy olması şart mı yoksa %60 kullanır mısın
söylersen belki ileriki zamanlarda alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk defa kullanırım ama olur genelde zaten çoğu tuşu kullanmıyorum
hocam iyi mi? bu klavye bilgim yok benim. İkisi arasından hangisi iyi
benim attığım daha iyi huano switchleri kullanıyolar havitin bu modelinde dandik outemu switchler var zamanla algılamama çift basma sorunu ile meşhur switchlerhocam iyi mi? bu klavye bilgim yok benim. İkisi arasından hangisi iyi
Ayrıca İngilizce q olduğu için virgül basma konusu sıkıntılı ş yok ç yok windowstan tr q yapsan bile uzunca bir süre ara ara tuşlar karışacak evet minik sorunlar ama uzun vadede minik sıkıntılar yaratabilirbenim attığım daha iyi huano switchleri kullanıyolar havitin bu modelinde dandik outemu switchler var zamanla algılamama çift basma sorunu ile meşhur switchler
ben de kullanmadan önce alışamam diyodum 1 hafta bile sürmedi alışmam zaten çoğu kişi bakmadan yazdığı için problem olmuyorAyrıca İngilizce q olduğu için virgül basma konusu sıkıntılı ş yok ç yok windowstan tr q yapsan bile uzunca bir süre ara ara tuşlar karışacak evet minik sorunlar ama uzun vadede minik sıkıntılar yaratabilir