Reveng
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 138
kargo parası yazmışsın ya kanka iste öneri sundumelden satmayı dusunuyorum demıstım
kargo parası yazmışsın ya kanka iste öneri sundumelden satmayı dusunuyorum demıstım
hem kargodan dolayı ugrasamam hem bekleme suresınden dolayı hemde guven meselesı zarar verıp yollamayacagın ne malum tesekkürlerkargo parası yazmışsın ya kanka iste öneri sundum
kargo subesine bırakıyon sadece parayı yolladıktan sonra zaten geri yollasam ne yazar sagol bende artık guvenmiyorumhem kargodan dolayı ugrasamam hem bekleme suresınden dolayı hemde guven meselesı zarar verıp yollamayacagın ne malum tesekkürler
allah allah ne kadar da zekı bırısın sen kargo subesıne bırakıyormusum parayi ibandan yollamıyorsun ya sıstemden katgo geldıkten sonra onay verıp yolluyorsun bende dıyorum kı zarar verip yollamayacagın ne malum olan benım klavyeme olucak ??kargo subesine bırakıyon sadece parayı yolladıktan sonra zaten geri yollasam ne yazar sagol bende artık guvenmiyorum
yükselmene gerek yok zaten ben sana ilk parayı atıp kargoya vermeni anlatmaya çalıştım kıt olduğun için uzatmaya gerek yok reis sistem falan yok ben sahibinden mi almak istedim sanki Allah Allah onay isi falan yokallah allah ne kadar da zekı bırısın sen kargo subesıne bırakıyormusum parayi ibandan yollamıyorsun ya sıstemden katgo geldıkten sonra onay verıp yolluyorsun bende dıyorum kı zarar verip yollamayacagın ne malum olan benım klavyeme olucak ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
al diye de peşinden gezmiyordum konuyue toxiclemeye gerek yok
alıcı odemeliyükselmene gerek yok zaten ben sana ilk parayı atıp kargoya vermeni anlatmaya çalıştım kıt olduğun için uzatmaya gerek yok reis sistem falan yok ben sahibinden mi almak istedim sanki Allah Allah onay isi falan yok
kardesim sen kargoya verirken ya sen odiceksin ya da alıcı ödemeli olarak kapıda odeyecek adam alıcı ödemeli kargo diye bir şey duymadın mı daha öncealıcı odemeli
valla ben burda ilk parayi atıp kargoya ver gıbı bırsey anlamıyorum
duydum ama genelde sahaınbındende alısverıs yaptıgım ıcın satıcı atıyorum 1400e satıyor 300 lira kargo kesıyor dıye urunu 1700e koyuyur kı kendı 1400 alabılsın sende 2k odemıs oluyorsun o yuzden dedımkardesim sen kargoya verirken ya sen odiceksin ya da alıcı ödemeli olarak kapıda odeyecek adam alıcı ödemeli kargo diye bir şey duymadın mı daha önce
anladim baskan da yani ben sahibindenlik birsey demedim yani en ilkel kargoculuk internetten satıs yönteminden bahsettimduydum ama genelde sahaınbındende alısverıs yaptıgım ıcın satıcı atıyorum 1400e satıyor 300 lira kargo kesıyor dıye urunu 1700e koyuyur kı kendı 1400 alabılsın sende 2k odemıs oluyorsun o yuzden dedım
alısık degılım boyle tabırlere ondan oldu herhaldeanladim baskan da yani ben sahibindenlik birsey demedim yani en ilkel kargoculuk internetten satıs yönteminden bahsettim![]()
sıkıntı yok reis iyi geceler iyi forumlaralısık degılım boyle tabırlere ondan oldu herhalde
ben sahıbınden vb sıstemlerden bahsedıyorsun sandım o yüzden kabul etmedım 1400e verebılırım ıstersen bir daha düşünebilirsinsıkıntı yok reis iyi geceler iyi forumlar
yuk hucam savol bende aula win68 he alıcam daha mantıklı geldi birde haberin olsun kablolu bu klavyeben sahıbınden vb sıstemlerden bahsedıyorsun sandım o yüzden kabul etmedım 1400e verebılırım ıstersen bir daha düşünebilirsin